Hercai episodul 9 (rezumat)

8,195

Reyyan a mers în sat la bunicii lui Melike ca să se îndepărteze o perioadă de Miran și de Azat. Când află că nu s-a căsătorit, Miran merge după ea dar Reyyan nu vrea să plece cu el. Încercând să scape de el, pleacă pe jos noaptea și este mușcată de un scorpion. Familia lui Melike îi dă un tratament dar Miran se îngrijorează pentru ea fiindcă se simte rău, cu greu se lasă convins să nu o ducă la spital și așteaptă lângă ea toată noaptea.
Dimineața Reyyan își revine și insistă să plece dar el îi zice că rămâne până îi recâștigă încrederea.
Azat este distrus după ce Reyyan a anulat nunta și merge să vorbească cu ea. Fiindcă Miran este acolo, Reyyan nu îl refuză pe Azat ci îi spune că are nevoie de timp.

Cihan și Nasuh se decid să o mărite pe Yaren după ce află că s-a aliat cu Gonul, soția dușmanului lor.
Miran îi spune lui Reyyan că Gonul i-a zis că ea a înjunghiat-o. Reyyan e șocată și îi spune că minte. După aceea apare Hazar și văzând că nici acolo nu a scăpat de Azat și de Miran, o ia pe Reyyan și se întorc la conac iar apoi vrea să plece în Istanbul cu toată familia. Atunci Nasuh îl amenință că îi va spune lui Reyyan că nu este fiica lui și îl constrânge să rămână.

Miran își dă seama că Gonul s-a rănit singură și se întoarce furios acasă. Gonul neagă iar Sultan intervine ca să o salveze din mâinile lui și îi spune lui Miran că nu-i va permite să o trateze pe fiica ei așa cum o trata tatăl lui pe mama lui. Miran le întreabă pe Sultan și pe Azize ce înseamnă asta și fiindcă nu primește niciun răspuns, pleacă confuz și furios, dându-și seama că i s-au spus multe minciuni. De acolo merge la conacul Sadoglu, hotărât să lupte pentru singurul adevăr din viața lui, Reyyan și iubirea lor. Așteaptă în apropierea casei până când Reyyan iese împreună cu Zehra și cu Gul și le urmează în oraș. Gul îl vede și îl ajută ca să poată vorbi cu ea fără să îi vadă Zehra dar Reyyan nu vrea să vorbească cu el.

Între timp, Azize grăbește demersurile pentru a falimenta familia Sadoglu. Când Nasuh află, își descarcă furia pe Reyyan, o acuză că din vina ei își pierd averea și o bate grav. Reyyan îi ia pistolul și merge la Miran să îi arate cum a fost bătută din vina lui și îi spune să renunțe la răzbunarea aceasta care o distruge pe ea și pe familia ei sau să o ucidă. Miran o îmbrățișează și îi spune că dacă ea moare, și el va muri.
Hazar merge după ea și vrea să îl împuște pe Miran dar Reyyan îl oprește spunându-i că Miran nu mai există pentru ea. Miran e devastat.
Hazar se întoarce acasă și îi spune lui Nasuh că s-a săturat să o trateze așa pe Reyyan și să îl ucidă, împreună cu ea și cu Zehra, ca să se scape toți.
Miran îi urmează la conacul Sadoglu și îi spune lui Nasuh că îi va șterge toată datoria și va pune capăt dușmăniei dintre ei iar în schimb o vrea doar pe Reyyan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.