Îndrăgostiți din interes Episoadele 1-3 (rezumat)

1,298

Într-o dimineață, în timp ce merge la serviciu, Esra află că Ozan, fostul ei soț de care a divorțat în urmă cu doi ani a devenit un om foarte bogat și și-a înființat propria companie.
Esra intră într-o mare încurcătură iar prietena ei, Zeynep, fără să îi spună Esrei, îl sună pe Ozan și îi cere ajutorul. La început el nu vrea să audă de Esra dar în final merge și o salvează.
A doua zi el o sună pe Esra și îi spune că vrea să discute ceva important cu ea și
o cheamă la companie.
Ozan crede că Esra a încercat intenționat să ia legătura cu el din cauza că a aflat că este bogat. Chiar dacă încă o iubește și suferă din cauza că atunci când s-au despărțit Esra i-a spus că nu l-a iubit niciodată, Ozan încearcă să își ascundă sentimentele.
Când Esra ajunge la companie, Ozan o pune să semneze un contract prin care vor face o înțelegere că nu îl va mai deranja niciodată și nu îi va mai pronunța numele. În schimb el îi oferă o sumă mare de bani.
Ea îl privește uimită dar el îi spune că este sigur că ea a pus-o pe Zeynep să îl sune fiindcă a aflat că este bogat.
Ea semnează contractul dar rupe plicul cu bani și îi spune că a sperat că își va cere scuze de la ea pentru tot greul pe care l-a trăit alături de el în trecut. Îi mai spune că măcar înainte era un om bun dar acum a devenit un om rău, apoi pleacă.

Ekrem, fratele Esrei află că ea a refuzat banii și merge să îl întâlnească pe Ozan fără ca ea să știe. Ozan îi dă o sumă mare de bani pe care el îi ia cu mare bucurie. În drum spre casă, Ekrem este acostat de niște tipi la care el avea o datorie și pentru a scăpa de ei le dă banii de la Ozan.
Esra este foarte supărată când află ce a făcut și a doua zi merge la Ozan și îi spune că îi va returna ea banii pe care el i-a dat fratelui ei. Ozan îi zice că nu o crede și este sigur că ea și-a trimis fratele să îi dea banii pe care ea nu i-a luat de la el.
Esra se simte jignită și își dorește doar să se răzbune pe el iar pentru aceasta vrea să îl facă să se îndrăgostească din nou de ea. Ea află că Ozan caută stagiari și depune un CV la compania lui.

Cinar, prietenul apropiat al lui Ozan a studiat la Londra iar acum s-a întors acasă și vrea să își deschidă propria afacere. Tatăl lui, Arif, care este partener la compania lui Ozan, îi promite că îi va da banii necesari dacă va lucra ca stagiar la companie timp de șase luni.
Cagla, sora lui Cinar lucrează și ea împreună cu Ozan.

Zumrut, mama lui Ozan, împreună cu fiica ei Elif se mută în cartierul unde locuiește Esra. Zumrut face asta intenționat pentru a-i arăta lui Menekse ce ginere a pierdut.
Când Ekrem o vede pe Elif, se îndrăgostește de ea imediat dar mama lui îi amintește că ea este fiica dușmanului lor. Ekrem îi răspunde că este prea târziu pentru asta.

Esra merge la companie pentru interviu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.