Îndrăgostiți din interes episoadele 10-12 (rezumat)

1,950

Ozan și Esra care erau blocați pe terasă au fost salvați de Cagla.
Mai târziu, în timp ce Esra era cu Ozan, Cinar o sună la telefon și îi spune că era îngrijorat pentru ea fiindcă înainte de a pleca de la serviciu văzuse telefonul ei pe birou iar ea nu era. Esra îi spune că a rămas blocată în terasă pentru câteva ore dar acum este bine. Ozan aude conversația lor și își dă seama că Cinar este interesat de Esra.
Ozan observă și următoarele zile că în timp ce lucrează amândoi, în echipă, Cinar și Esra se înțeleg foarte bine și pe deasupra se și distrează împreună.

Cinar îi spune surorii sale că o place pe Esra. Cagla îi mărturisește și ea că îi place Ozan.

Zumrut nu suportă gândul că restaurantul lui Manekse are mulți clienți în ultimul timp și plătește pe cineva pentru a-i face probleme iar restaurantul este închis.

Cagla își sărbătorește ziua de naștere acasă și își invită colegii de la companie. Fiind frați gemeni, Cinar și Cagla își sărbătoreau zilele de naștere împreună dar de data aceasta el nu sărbătorește fiindcă nimeni de la companie nu trebuie să știe că este fratele ei.
Ozan și Esra sunt și ei invitați la petrecere.
Cinar o invită pe Esra la dans ceea ce îl face gelos pe Ozan.
Esra este și ea geloasă când Ozan dansează cu Cagla.
Esra începe să bea alcool iar Ozan o roagă să înceteze fiindcă știe că nu îi face bine și o să provoace probleme. Când una dintre colege începe să discute despre fosta soție a lui Ozan, Esra îi dă o replică la care nimeni nu se aștepta apoi se ridică și pleacă. Cinar vrea să o conducă acasă dar ea îi spune că nu este nevoie fiindcă va lua un taxi. El insistă să o conducă măcar până în stradă dar Esra refuză și îi spune că vrea să fie singură.
Ozan pleacă și el de la petrecere și o ajunge din urmă pe Esra. El o convinge să accepte să o conducă acasă iar Esra adoarme în mașina lui. Ozan încearcă să o trezească dar degeaba. El nu îndrăznește să o ducă în starea aceea la părinții ei și o duce acasă la el.

Dimineața, Menekse observă că Esra nu a dormit acasă și o sună pe Esra dar nu reușește să vorbească cu ea fiindcă bateria telefonului era descărcată. O sună pe Zeynep iar ea o salvează pe Esra spunând că a rămas în acea noapte la ea.
Ozan îi cumpără Esrei o rochie pentru a se schimba de hainele cu care a fost la petrecere apoi fiecare pleacă la companie separat. El o atenționează că nu vrea să afle nimeni de la serviciu că a dormit la el acasă.
Când ajunge la companie, Esra este întâmpinată de Cinar. Ea își cere scuze de la el pentru comportamentul ei de seara trecută. Cinar o întreabă ce se întâmplă între ea și Ozan fiindcă a observat că de fiecare dată când se întâlnesc amândoi există o tensiune între ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.