Infidelul episodul 1 (rezumat)

2,211

Asya este medic la un spital privat. Și-a părăsit viața din Izmir pentru soțul ei arhitect, Volkan și s-a stabilit în Tekirdag.
Asya are o viață aparent perfectă. Volkan pare să fie bărbatul perfect, este chipeș și carismatic, o iubește și o respectă și sunt un cuplu fericit. Împreună au un fiu pe nume Ali.
Prietenii lor apropiați sunt prietenii din copilărie ai soțului ei. Mert și Bahar locuiesc în casa de alături iar Derya lucrează cu ea la spital.

Într-o zi, când Volkan se întoarce dintr-o călătorie de afaceri, Asya descoperă un balsam de buze roz în buzunarul lui și un fir de păr blond pe fularul lui.
Din acel moment, Asya începe să își pună întrebări și să găsească tot mai multe indicii despre aventura soțului ei.
Îi verifică telefonul și găsește un email de la hotelul la care s-a cazat recent numit Love, ceea ce poate însemna un singur lucru.
Le împărtășește prietenelor ei Derya și Bahar suspiciunile ei dar amândouă îi spun că temerile ei sunt nefondate și că Volkan nu ar înșela-o.

Asya începe să observe toate femeile blonde din jurul ei: o pacientă pe nume Gonul, cele două prietene Bahar și Derya și noua asistentă a lui Volkan, Serap pe care o cunoaște întâmplător și află că lucrează cu soțul ei de un an.
Serap îi spune că Volkan pleacă de la serviciu la ora 5 în fiecare zi, lucru surprinzător fiindcă Volkan ajunge acasă în fiecare seară la ora 8.

A doua zi Asya își urmărește soțul când pleacă de la birou. Volkan merge la azilul unde se află mama lui și când el îi spune că o vizitează zilnic, Asya regretă că nu a avut încredere în el și își cere scuze de la el dar se prăbușește din nou când îngrijitoarea îi spune că Volkan nu a mai fost acolo de o lună.

Seara, Volkan îi spune lui Asya că merge la o galerie de pictură.
Pictorița este chiar pacienta ei Gonul careia i-a salvat viața.
Asya îi spune că a fost invitată și ea la eveniment și îl însoțește.
Gonul este soția primarului iar Volkan o folosește pe Asya pentru a-l impresiona fiindcă are nevoie de sprijinul lui pentru proiectul în care și-a investit toți banii.
La eveniment, când Asya vede vinul care se servește, își amintește că Volkan a dus acasă o sticlă la fel. Când Gonul îi spune că vinul este dintr-o recoltă specială din propriile podgorii, Asya bănuiește și mai mult că ea este amanta lui și o invită la ziua de naștere a lui Volkan care este următoarea zi.

Asya se împrietenește cu o pacientă, Nil, și face o înțelegere cu ea să o ajute să descopere cine este amanta soțului ei.
Nil îl urmărește pe Volkan când pleacă de la birou și îl vede intrând într-o casă iar la plecare, vede că își ia rămas-bun de la o femeie.
Nil face o poză cu plăcuța de înmatriculare a mașinii femeii și i-o trimite lui Asya dar îi spune și să verifice portbagajul mașinii lui Volkan, că s-ar putea să fi ascuns ceva acolo.

Mai târziu începe petrecerea.
Când sosesc invitații, Asya îi vede pe Gonul și familia ei coborând din mașina pe care a fotografiat-o Nil.
În timp ce Volkan este preocupat cu invitații, Asya se uită în portbagajul lui și găsește un telefon. Îl deschide și vede fotografii cu Volkan și iubita lui, Derin, care este fiica lui Gonul.
Ce o șochează mai tare este că în fotografii sunt și prietenii lor Bahar, Mert, Derya și asistenta Serap. Toți au știut de aventura lor.
Într-un mesaj pe care îl găsește, Derya îl anunța pe Volkan că ea îl urmărește și îl sfătuia să fie atent.
Asya este distrusă.
În timp ce petrecerea continuă cu discursuri și distracție, Asya care a aflat de trădarea tuturor din jurul ei, își promite că nu va fi o victimă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.