Inimă rănită Episoadele 61,62,63 (rezumat)

3,360

Se pare că persoana care i-a dat ordin lui Mirza să o opereze pe Ayse era Sahin, bunicul lui Ayse. El mai avea o nepoată pe nume Elif și pentru a trăi trebuia să i se facă un transplant de rinichi.
Mirza refuză să facă operația chiar cu prețul vieții lui. Până la urmă Sahin se lasă convins să aștepte până se reface Ayse și să facă operația mai târziu. Oamenii lui Sahin o duc pe Ayse în fața conacului unde o lasă inconștientă. Ayse se trezește și cu greu ajunge în curte unde cade din nou. Azade o duce în cameră și după ce își revine o întreabă ce s-a întâmplat iar Ayse îi spune că voia să fie puțin singură și a plecat de acasă dar nu își amintește nimic ce s-a întâmplat după aceea doar că acum s-a trezit ca dintr-un somn profund.

Mirza ii spune lui Sahin că Ayse are un dușman, pe Hande și trebuie să o protejeze. Sahin îi cere să o urmărească pe Ayse pas cu pas până va avea loc transplantul.

Ferit bănuiește că Hande a otrăvit-o pe Ayse și o amenință că dacă va descoperi că este adevărat, o va face să plătească.
Ferit reușește să obțină telefonul lui Hande și găsește în el numărul femeii care s-a dat drept vecina lui Ayse.

Ferit îi arată lui Ayse poza ei din copilărie pe care a găsit-o în rulota lui Mirza. Ayse rămâne uimită.

Vedia află de la bancă că Yaman a fost cel care i-a plătit creditul. Ea se întâlnește cu Yaman și îl întreabă de ce a făcut asta iar el îi spune că este fiul lui Feraye și că a aflat de puțin timp. Vedia îi spune că Feraye era o femeie bună dar ceea ce i-a făcut el lui Ferit nu a fost bine și nici acum nu face bine că vrea să se răzbune pe Adnan.
Ea îi mai spune că seamănă cu Adnan și pleacă plângând.

Azade îi cheamă pe Sinan și pe Ferit și le zice că vrea să le spună ceva important.
Ea vrea să le arate un videoclip care demonstrează că Adnan a trădat-o cu Saadet. Era videoclipul pe care i l-a dat Saadet în schimbul unei sume mari de bani.
Azade le spune că tatăl lor a tradat-o cu mulți ani în urmă cu Ferraye iar acum o trădează din nou. Când vrea să le arate videoclipul, Adnan nu recunoaște nimic și sparge laptopul.
Mai târziu Adnan semnează actele de divorț iar Azade șterge videoclipul.

Ayse se întâlnește cu Mirza la rulota lui pentru a-i cere explicații ce căuta fotografia ei la el. Între timp, Ferit o sună iar ea îi spune unde este. Ferit merge acolo și se ceartă cu Mirza cerând să îi spună cine este.
Mirza le spune că a fost coleg de școală cu Ayse și a vrut doar să îi facă o surpriză și să îi arate fotografii din copilăria lor fiindcă a mai făcut asta și cu alți colegi. Mirza îi spune că în loc să îl bănuiască pe el, ar trebui să îl caute pe cel care a otrăvit-o pe Ayse.
Ayse își amintește de femeia care îi spusese că e vecina ei. Ea bănuiește că Hande a trimis-o cu acea prăjitură.
Cu câteva zile în urmă, Ayse o văzuse pe Azade punând un pistolul într-un sertar. Ayse ia pistolul apoi o sună pe Hande și îi cere să se întâlnească. Zumrut aude unde se întâlnesc. Ea se ceartă cu Hande fiindcă își dă seama că Ayse a pierdut copilul din cauza ei iar Hande recunoaște.
După ce pleacă Hande, Zumrut cade pe scări.

Azade vede că i-a dispărut pistolul și îi spune lui Ferit. El își dă seama că Ayse l-a luat și merge să o caute. O sună pe Zumrut și află de la ea locul unde se întâlnesc.
Ayse se ceartă cu Hande fiindcă din cauza ei a pierdut copilul și îndreaptă pistolul spre ea. Chiar atunci apar Ferit și Sinan și încearcă să o oprească pe Ayse. Hande vrea să îi ia pistolul lui Ayse iar în timp ce ele se luptau, se aude o împușcătură.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.