Infidelul episodul 29 (rezumat) Volkan înțelege că Asya nu îl va Ierta

6,584

Asya și Selcuk au convins-o pe Didem să recunoască faptul că Derin și-a înscenat răpirea și au înregistrat-o. Apoi Asya merge acasă la Volkan și Derin, l-a chemat și pe Melih acolo și îi pune să asculte înregistrarea audio. Îi spune lui Derin că dacă nu își retrage acuzațiile false făcute împotriva ei atunci ea va da înregistrarea poliției. Derin îi spune că oricum intenționa să își schimbe declarația și să își ceară scuze de la ea.
Melih este șocat. Le cere scuze atât lui Asya, cât și lui Bahar.
La insistențele familiei nu o denunță pe Derin dar demisionează pentru că nu vrea să-și trădeze slujba.

Pe de altă parte, Derin o obligă pe Derya să mintă în legătură cu sarcina ei.
Derya îi evită pe Volkan și pe Derin când merg la cabinetul ei pentru un control.
Gonul se îngrijorează pentru Derin și vrea ca Volkan să divorțeze de ea cât mai repede. Îi cere sfatul lui Turgay iar Derin află și se supără pe ea.

Asya vrea să-și deschidă un cabinet privat. Cavidan îi închiriază un spațiu foarte bun, singura problemă este că magazinul lui Derin este alături.
Volkan începe să înțeleagă că Asya nu îl va ierta.
Selcuk îl sfătuiește să nu o mai preseze ci să se retragă și să aștepte ca Asya să se întoarcă la el dacă îl mai iubește.
Volkan îi urmează sfatul. Merge la Asya și îi spune că în ochii lui ea a fost întodeauna perfectă și întotdeauna a știut ce vrea iar el s-a simțit inutil și plictisit din cauza rutinei din căsnicia lor. După ce s-au despărțit, a înțeles că nu poate fi fericit fără ea.

Între timp, procesul de paternitate al lui Selçuk a fost încheiat.
Nil se supără foarte tare când vede că el încă vrea să se răzbune pe tatăl lui chiar și acum când este în spital și se ceartă cu el. După aceea începe să se întâlnească cu Omer.

La finalul episodului, Derya nu mai poate evita vizita lui Derin și Volkan la cabinetul ei. Ramâne de văzut dacă îi va spune lui Volkan că soția lui a pierdut sarcina.
În același timp, Asya este vizitată de amanta tatălui ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.