Jocurile iubirii episoadele 11-14 (rezumat)

4,247

Raci este chemat la secția de poliție pentru că un angajat a făcut plângere împotriva lui.
Soția lui Raci dezvăluie familiei că le-a văzut pe Asiye și pe Nergis aruncând cuțitul în coșul de gunoi și insistă să spună ce ascund pentru că i-a atras atenția și faptul că Ugur a fost foarte speriat de poliție.
Nimeni din familie nu dă atenție acuzațiilor ei și Nedret aruncă cuțitul, despre care fetele spun că l-au găsit în grădină și l-au aruncat ca să nu se rănească copiii cu el.

Cemal a observat și el că Asiye și Nergis au fost tensionate când i-au văzut pe polițiști și o întreabă pe Asiye dacă au vreun necaz.

Mama lui Mahir observă că el și soția lui nu au verighete și insistă să își cumpere.
Îi întreabă dacă au fotografii de la nuntă dar Mahir îi spune că s-au pierdut când au făcut accident.

Cemal povestește cu Ugur și află că Meral și Asiye încă sunt vecine și prietene.
O sună pe Meral și o trage de limbă dar ea nu îi dă nici un răspuns.
Cemal îi pune apoi întrebări lui Asiye și ea îi spune că este adevărat că au o casă și în Amasya dar locuiesc mai mult în străinătate.
El îi spune că după un an s-a întors în Amasya dar tot atunci a aflat că Helin era însărcinată și a trebuit să aleagă între ele.
Asiye este și mai dezamăgită de el și îi spune să o lase în pace pentru că este fericită cu Mahir și să nu îi distrugă căsnicia.
Noaptea, Cemal iese pe balcon și fluieră o melodie din trecutul lor. Asiye iese și ea pe balcon când aude melodia și îl privește tristă.
Cemal vrea să îi arate că și el este fericit și o îmbrățișează pe soția lui.

Mahir se îndrăgostește de Asiye. Îi spune că s-a obișnuit cu ea și cu copiii și că orice ar fi în viitor, nu va ieși din viața lor și întotdeauna le va fi alături.
El începe să lucreze la companie, ceea ce îi înfurie pe Cemal și pe Raci.

Harun îi duce pe Ahmet și pe Ugur la o fermă de cai. Un jurnalist care se află acolo întâmplător și care i-a luat recent un interviu, îl întreabă dacă dorește să facă o fotografie cu nepoții lui pentru articol.
Necmi vede articolul care este publicat a doua zi și îl recunoaște pe Ugur.

Cemal îi spune lui Nergis că a făcut cea mai mare greșeală că i-a abandonat și că acum a rămas în Istanbul pentru ei pentru că nu ar suporta să se despartă de ei încă o dată.
Asiye îi spune lui Cemal să nu îi dea speranțe lui Nergis și să plece și să uite de ei. Cemal îi spune că nu i-a uitat niciodată dar nu a avut curajul să se întoarcă la ei. Îi spune că nu o va mai părăsi niciodată și o sărută. Cineva se află în grădină cu ei și îi vede.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.