Jocurile iubirii episoadele 22-24 (rezumat)

3,193

Raci explică familiei de ce a făcut testul ADN. Mahir recunoaște că nu este căsătorit cu Asiye dar spune că au divorțat pentru că a avut niște datorii și nu a vrut ca acea situație să afecteze toată familia.
Cemal a aflat despre testul ADN și a schimbat rezultatele dar Mahir crede că Necmi le-a schimbat.

Harun îi spune lui Mahir că vor începe procedurile pentru ca el să ia numele Demirhan și insistă să se recăsătorească cu Asiye cât mai curând.
Mahir și Asiye se înțeleg să facă o cununie falsă.
Helin se ocupă de organizarea petrecerii de nuntă.

Cemal îi cumpără o brățară de argint lui Asiye după ce ea îi spune că a ars toate lucrurile de la el. Helin găsește factura brățării și bănuiește că există o altă femeie în viața soțului ei.
Fiind supărată, îi spune lui Asiye temerile ei și îi povestește că Cemal a fost întotdeauna distant și singuratic dar de când s-au întors din Antalya, este mai preocupat și mai nefericit decât de obicei.

Cemal o sună pe Asiye de la un local și insistă să meargă acolo pentru că vrea să îi vorbească. Îi trimite adresa localului iar Asiye merge la el și îi spune că Helin a găsit factura brățării.
Cemal insistă să nu se recăsătorească cu Mahir și îi spune că nu poate să o vadă cu alt bărbat dar Asiye îi spune să o uite că ea l-a uitat de mult și să nu mai părăsească încă o familie.
După ce pleacă Asiye, Helin merge la local și vede două pahare pe masa lui Cemal dintre care unul are ruj pe el. Îl întreabă cu cine s-a întâlnit acolo dar Cemal îi spune că probabil paharul a rămas de la clienta care a fost înaintea lui.
După aceea, Cemal cumpără altă brățară pentru Helin pentru a-i înlătura suspiciunile.

Harun îi propune lui Necmi să locuiască într-o anexă la conac.
În timp ce Gülsüm are multe suspiciuni cu privire la Mahir și Asiye, altcineva descoperă secretul lor.
Fikret o aude pe Asiye povestindu-i la telefon lui Meral totul despre cum s-a întâlnit cu Mahir pe drum când fugea din Amasya și cum au ajuns să facă o nuntă falsă.
În aceeași zi are loc nunta acasă la familia Demirhan. Helin vrea să fie martoră așa că Cemal nu are de ales și este martor și el la nunta femeii iubite.
După ceremonie, Helin vede mesajul cu adresa localului pe care i l-a trimis Cemal lui Asiye. Apelează numărul de telefon la care a fost trimis mesajul și sună telefonul lui Asiye.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.