Jocurile iubirii episoadele 36-38 (rezumat)

2,769

Raci primește un plic cu informații despre Asiye dar Nedret a vorbit cu omul lui să întocmească niște acte false în care să mintă că soțul ei și tatăl copiiilor a murit.
Această informație nu îi este de nici un folos lui Raci.

Tot Nedret aranjează ca Helin să primească o ofertă de muncă în Spania.
Helin este entuziasmată dar Cemal nu vrea să plece.

Harun îi oferă lui Meral un loc de muncă la salonul de înfrumusețare de la hotel.
Zahide a văzut că Raci o place pe Meral și o amenință apoi o concediază.

Asiye îi spune lui Mahir că îi este recunoscătoare pentru ajutorul lui și că întotdeauna vor fi prieteni dar nu vor continua această căsnicie la nesfârșit. Insistă să își vadă de viața lui pentru că ea nu vrea să îl împiedice să își întemeieze o familie adevărată.
Mahir înțelege că ea nu are sentimente pentru el.
Seara merge la un restaurant pentru o întâlnire de afaceri și acolo întâlnește o femeie, pe Zuhal. Au o conexiune frumoasă și îi povestește puțin despre căsnicia falsă dar când Zuhal înțelege că el o iubește pe Asiye, îl sfătuiește să îi mărturisească sentimentele.

Cemal îi povestește lui Asiye cum Helin a încercat să se sinucidă atunci când a părăsit-o și că s-a întors la ea de teamă că va încerca din nou.
Pe de altă parte, Helin se îmbată și îi spune lui Asiye că l-a mințit pe Cemal că este însărcinată ca să nu o părăsească.
Mai târziu, Zahide îi spune lui Helin că știe lucrul acesta.
Helin crede că Asiye i-a spus. Asiye este în oraș atunci și Helin pornește spre ea foarte supărată să îi ceară socoteală. Nu îl observă pe Ugur care este în spatele mașinii și îl accidentează.
Împreună cu Cemal și cu Nergis îl duce la spital. Asiye este anunțată și sosește și ea la spital.
În timp ce Ugur primește îngrijiri medicale, familia așteaptă pe hol disperată.
Helin iese afară și când se întoarce îi vede pe Cemal, Asiye și Nergis plângând toți îmbrățișați. Mahir ajunge și el și îi privește la fel de șocat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.