Lacrimi la Marea Neagra – episodul 24 (rezumat)

7,980

După ce l-a împușcat pe Tahir, Mustafa a ieșit afară și a căzut în genunchi disperat crezând că Tahir e mort. Omul lui Vedat l-a împușcat în picior și i-a luat telefonul, apoi i-a dat să asculte o înregistrare de la Vedat în care îi spunea că l-a omorât pe Tahir degeaba fiindcă Asiye era chiar lângă ei într-o ladă în casă și dacă nu o va duce la spital în câteva ore va muri fiindcă i-a injectat o otravă.
Mustafa a urcat cu greu scările și când a ajuns în casă a găsit-o pe Asiye în ladă iar Tahir trăia fiindcă purta o vestă antiglonț. După ce s-a trezit, Tahir l-a ajutat pe Mustafa să o ducă pe Asiye la spital. Atât Asiye cât și copilul au scăpat cu bine din această situație.

Nefes l-a împușcat pe Vedat iar el a căzut jos. Chiar atunci a apărut Fikret cu oamenii lui și văzând că Vedat nu era mort l-a dus la el acasă iar pe Nefes au lăsat-o într-o cameră la etaj și au plecat. Mai târziu au găsit-o Ali și Mithat și au dus-o acasă.
Mama lui Tahir îi reproșează că din cauza lui Nefes li s-au întâmplat tot felul de necazuri iar Tahir îi ia pe Nefes și pe Yigit și pleacă de acasă.

Vedat a dus-o pe Nazar acasă la el. Ea nu a vrut să meargă cu el dar a amenințat-o că îl va ucide pe Murat și când au ajuns acasă a bătut-o.
Mustafa nu îl lasă pe Vedat nepedepsit. Îl sună și îl cheamă la un restaurant pe motiv că vrea să discute ceva cu el și când Vedat ajunge acolo, Mustafa îl lovește cu arma și îl pune în portbagajul mașinii. Între timp Tahir îl caută îngrijorat pe Mustafa fiindcă se teme că îl va ucide pe Vedat și va ajunge la închisoare.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.