Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 25 (rezumat)

8,458

Mustafa l-a dus pe Vedat la locul unde acesta a ascuns-o pe Asiye când a răpit-o, i-a dat o lopată și l-a pus să își sape groapa, dar pe când voia să îl împuște, a ajuns Tahir și l-a oprit. După ce l-a bătut bine, Tahir l-a băgat pe Vedat în aceeași ladă în care el a pus-o pe Asiye, apoi crezând că a murit, i-a zis lui Mustafa că a doua zi va merge să se predea. Fikret i-a urmărit și a văzut tot ce s-a întâmplat, iar după ce Mustafa și Tahir au plecat, l-a salvat pe Vedat.

‌Esma a mers la Nefes acasă și i-a spus că a primit rezultatul testului ADN iar Ceylan nu este fata ei. Berrak a auzit discuția lor iar Nefes a fost nevoită să îi spună adevărul.
‌Mama lui Nazar a mers de câteva ori să o vadă pe Nazar la noua ei casă dar oamenii lui Vedat i-au zis de fiecare dată că nu este acasă. Ea nu i-a crezut și a început să se gândească că poate Nefes avea dreptate când le-a spus că Vedat o bătea și din acea cauză a fugit de la el, iar acum se temea să nu îi facă la fel și lui Nazar. A mers din nou cu Cemil dar de data aceasta Nazar a apărut. Nazar a încercat să fie zâmbitoare și nu le-a spus nimic despre faptul că Vedat a bătut-o și a ținut-o închisă în cameră până atunci. După aceea a mers acasă împreună cu părinții ei să o vadă pe Mercan.

‌Tahir voia sa mai petreacă o zi cu familia și a organizat un picnic. L-a invitat și pe Ali și i-a promis că în acea seară va merge cu el la Osman să o ceară pe Esma de soție. Seara, după ce au ajuns acasă au sărbătorit logodna lui Ali cu Esma.
A doua zi dimineața, Tahir i-a zis lui Nefes că se va preda pentru că l-a ucis pe Vedat apoi a dus-o la locul unde l-a îngropat. Când au ajuns acolo a fost surprins să vadă că Vedat dispăruse.
Vedat era ascuns și vrând să îl împuște pe Tahir a tras cu arma și din greșeală a rănit-o pe Nefes.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.