Lacrimi la Marea Neagra – episodul 3 (rezumat)

6,114

Bătrânul Osman nu voia ca Mustafa să îl găsească pe Tahir și l-a îndreptat într-o direcție greșită fiindcă l-a trimis la cealaltă casă din vale.
Când a văzut Vedat că nu este nimeni în casă s-a enervat foarte tare pe Mustafa și a început să îl lovească în umăr unde acesta fusese împușcat. În acel moment apar Fatih și Murat, cei doi frați mai mici ai lui Mustafa și se iau la bătaie cu oamenii lui Vedat. După ce i-a bătut bine, Vedat l-a luat ostatic pe Mustafa până când aceștia o sa-i aducă pe Nefes și pe copil.

Asiye si Osman au mers la casa în care era Tahir să îl anunțe că Mustafa îl caută. Tahir când l-a văzut pe Osman și-a dat seama că Vedat l-a bătut și s-a enervat și a vrut să plece să îl omoare pe Vedat. Nefes și-a dat seama că Tahir este în pericol și văzând că nu îl poate opri l-a lovit cu o găleată în cap iar el a căzut. Mai tarziu, împreună cu Asiye i-au dat două somnifere și așa au reușit să îl adoarmă. A doua zi, când s-a trezit, Tahir voia să o ducă pe Nefes la spital fiindcă mâna i se umflase și o durea rău dar tocmai atunci apare Fatih și îi anunță despre cele întâmplate cu Mustafa. În acest timp, Murat o duce pe mama lor în oraș fiindcă ea voia să cumpere inelele pentru logodna lui Tahir. Murat încearcă să o convingă să amâne logodna dar ea nu este de acord.

Tahir și Fatih fac un plan pentru a afla unde l-a dus Vedat pe Mustafa. Pleacă amandoi cu Nefes și cu Asiye la spital, iar pe Yigit l-au lăsat acasă cu Osman. Când au ajuns la spital, îi așteptau trei dintre oamenii lui Vedat, dar ei erau pregătiți. Tahir a intrat în spital cu femeile, iar frații lui și câțiva prieteni au rămas afară și i-au prins pe toți și așa au aflat unde este Mustafa. Murat le-a dus pe femei acasa, i-a luat pe Yigit și pe Osman și toți împreună au mers acasă la mama lui. Mama lui cand a văzut-o pe Nefes s-a comportat urât cu ea și a făcut-o sa înțeleagă că Tahir se va căsători cu altă fată. Murat s-a întors să îl ajute pe Tahir să îl salveze pe fratele lor Mustafa dar Vedat le-a întins o capcană și i-a prins pe toți. Tocmai în momentul în care Vedat voia să îl împuște pe Tahir apare Eysan și îi salvează. Înainte de asta, Eysan a făcut o înțelegere cu Mustafa că dacă el nu îl va denunța pe Vedat, atunci ea îi va salva frații. Apoi ea i-a dat o poză cu Nefes și cu fratele ei, dar l-a mințit pe Mustafa că era fostul iubit al lui Nefes, unul din oamenii lui Vedat. Spera că dacă Tahir va vedea poza o va lăsa pe Nefes să plece. Nefes ajutată de Esma, verișoara lui Asiye care era avocată, l-a denunțat pe Vedat, iar acesta a fost arestat.

Mustafa aranjează cu Idris să o ajute pe Nefes si pe copil să plece în Rusia.
Eysan merge la Mustafa și îi amintește de înțelegerea lor. El o duce acasă și amandoi încearcă să o convingă pe Nefes să își retragă plângerea. Eysan a încercat să-l convingă pe Tahir că Nefes nu este ceea ce crede el, iar Mustafa i-a arătat fotografia și i-a spus că este fostul iubit al lui Nefes cu care ea l-a înșelat în toți acei ani pe Vedat. Tahir o întreabă pe Nefes dacă este adevărat iar ea de frică să nu îl ucidă Vedat cum a făcut cu fratele ei, a spus că este adevărat. Cu toate acestea Tahir îi spune că nu o va da lui Vedat. Dupa ce a plecat Eysan, Mustafa le spune că a aranjat ca Nefes să plece cu copilul în Rusia iar el va trebui să se căsătorească cu Mercan. Tahir este de acord să facă logodna în seara aceea, apoi îl duce pe Yigit pe navă așa cum i-a promis. Seara, împreună cu familia lui s-a dus să o ceară pe Mercan în căsătorie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.