Lacrimi la Marea Neagra – episodul 4 (rezumat)

7,988

După ce a avut loc ceremonia de logodnă dintre Tahir și Mercan, Tahir primește un telefon de la Idris care îl anunță că a văzut-o pe Nefes mergând pe stradă cu un pistol în mână. El își dă seama că ea mergea să îl împuște pe Vedat, se scuză că a apărut o urgență la serviciu și pleacă în grabă și ajunge la timp să o oprească. Dimineața, Mustafa îi promite lui Nefes că o va ajuta să aibă o viață sigură în Rusia cu copilul ei, dar îi cere să facă o procură pentru avocată pentru ca Vedat să fie eliberat când ea va ajunge în Georgia, înainte de a trece în Rusia fiindca el vrea să își țină promisiunea făcută lui Eysan.

Tahir i-a dus în oraș pe Nefes și pe Yigit să le facă fotografii pentru pașaport, iar seara când s-au întors acasă aveau oaspeți la cină pe Mercan și familia ei. Ca de obicei, mama lui Tahir a început să o jigneasca pe Nefes, iar ea a ieșit afară plângând. Tahir a vrut să meargă să o consoleze dar Mustafa l-a trimis în oraș să ia cina cu Mercan. Nefes a rămas plângând.
Dimineața, Nefes era neliniștită fiindcă nu știa cum să-i spuna lui Yigit că vor pleca. Balim, fata lui Asiye se juca cu Yigit și din întâmplare a văzut poza cu Nefes și cu fratele ei. Balim l-a întrebat cine e în poză iar Yigit i-a spus că este unchiul său care a murit când era el mic. Asiye aude și o întreabă pe Nefes de ce nu i-a spus lui Tahir că era fratele ei, dar ea a rugat-o să nu îi spună pentru că nu vrea ca el să sfârșească ca fratele ei. Asiye îi promite că nu va spune nimic cu condiția ca ea să ia o sumă de bani pe care i-a dat Mustafa să aibă pentru drum.

Tahir îl roagă pe Mustafa să îl lase să îi conducă el până la graniță fiindcă i-a promis lui Yigit. Spre surprinderea lui, Mustafa îi zice că exact așa a plănuit fiindca voia ca Nefes să meargă în siguranță și nu avea încredere să îl lase pe Idris să meargă singur. După ce Nefes și Yigit și-au luat rămas bun de la toți și au plecat, Asiye merge la birou la Mustafa și îi spune că Eysan l-a mințit și că tipul din fotografie era fratele lui Nefes. După ce Tahir l-a anunțat pe Mustafa că au trecut granița, acesta o sună pe Esma și îi spune să retragă plangerea pentru a putea fi eliberat Vedat. Apoi, împreună cu Murat și cu Fatih o răpesc pe Eysan pentru a fi siguri că Vedat nu va face nimic împotriva lui Tahir.

Când au ajuns în Georgia, Tahir a văzut că erau urmăriți de doi oameni de-ai lui Vedat, dar împreună cu Idris a reușit să-i prindă dar fără ca Nefes da bănuiască ceva. După aceea au mers la barca care trebuia să-i duca în Rusia. La despărțire, Tahir i-a dat lui Nefes un telefon în care era salvat numarul lui și al fraților lui și i-a cerut să îl anunțe când ajung în Rusia și după aceea să îl sune o dată pe săptămână pentru a-i da vești despre Yigit, altfel va suna el.
Apoi Tahir îi cere iertare dacă a făcut-o să sufere și îi promite că va aștepta acolo până va primi mesaj de la ea că au ajuns cu bine.
Din nefericire pe țărmul celălalt o aștepta Vedat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.