Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 53 / Finalul sezonului 2 (rezumat)

5,186

Tahir i-a salvat pe Genco și pe Melek. Hazan merge cu Melek acasă iar Genco își sună oamenii și le spune să pună în oraș niște afișe care să ponegrească familia Kaleli iar după aceea să găsească un grup de persoane care să arunce cu pietre în conacul Kaleli și să spună că nu vor astfel de oameni imorali în cartierul lor. A doua zi dimineața au apărut afișe cu poza lui Nefes peste tot prin oraș. Tahir și-a dat seama că Genco a făcut asta și a plecat furios acasă la el. Mustafa  a încercat să-l oprească dar nu a reușit și a mers după el dar l-a anunțat pe Ali. Când au ajuns, Tahir i-a zis lui Genco să meargă să dea jos toate acele afișe dar Genco i-a răspuns batjocoritor. Situația s-ar fi putut agrava dar a apărut Ali și l-a luat pe Tahir de acolo. Mustafa a aflat că Murat lucrează pentru Genco.

O mulțime de oameni din sat s-au strâns în fața casei familiei Kaleli și au aruncat cu pietre în ferestre strigând să plece de acolo, exact cum i-a instruit Genco. Ali i-a arestat însă scopul lui Genco a fost atins. Pe lângă acestea, Yigit a fost necăjit de colegii lui de școală care spuneau că mama lui e rea.
Murat a pornit spre Istanbul să transporte marfa lui Genco fără să știe că în camion erau arme. Genco i-a întins o capcană ca să fie arestat. La un punct de control Murat a fost oprit pentru percheziție însă camionul era gol.
Genco și-a dat seama că Fikret se afla în spatele acestui lucru și l-a sunat să îl întrebe dacă a făcut-o ca să îl salveze pe Murat pentru că e prieten cu Tahir. Fikret i-a răspuns că a făcut-o ca să salveze marfa și i-a închis telefonul.

A doua zi dimineața Murat l-a întrebat pe Genco de ce a fost gol camionul iar Genco i-a spus că a fost doar o momeală ca să nu fie descoperit camionul care transporta armele. Murat i-a amintit că el s-a implicat în afacere pentru că l-a asigurat că nu se ocupă de lucruri ilegale. I-a dat cheia mașinii înapoi și i-a spus că demisionează apoi a plecat. Fikret l-a întâmpinat pe Murat și l-a invitat să urce în mașina lui. Murat l-a întrebat dacă el l-a salvat iar Fikret a recunoscut și i-a spus că Genco va avea încă o surpriză. După aceea Fikret l-a dus pe Murat în port la frații Kaleli. Murat s-a împăcat cu Mustafa și cu Tahir și s-a întors acasă.
Genco i-a dat ordin omului său să ducă la politie arma cu care Murat l-a împușcat pe acel tânăr fără să stie, și să spună poliției unde este cadavrul. Surpriza lui Fikret pentru Genco a fost că arma aceea lipsea.

Nefes a vorbit cu Melek și a reușit să o facă să recunoască că Genco o abuzează apoi a dus-o la poliție să facă plângere. După ce i-a luat declarația, Ali a trimis o echipă să îl aresteze pe Genco.
Înainte de a fi arestat, Genco a aflat că armele sale au fost găsite de poliție dar oamenii lui l-au asigurat că numele lui nu va fi legat de contrabandă și că a avut doar pierderi financiare.

Nefes le-a însoțit pe Nilufer și pe fete acasă la Hanife. Genco a fost eliberat până la proces și o răpește pe Nefes după care o sună pe Melek și îi spune să se întoarcă acasă, să își retragă plângerea și să spună poliției că a mințit, altfel Nefes va muri.
În ultimul timp Nefes avea dureri mari de burtă și medicul care o consultase îi verifică analizele și radiografiile și descoperă că trebuie operată de urgență altfel riscă să piardă sarcina. Asistenta medicală o sună pe Asiye și îi spune că nu a reușit să îi contacteze pe Nefes și pe Tahir și că trebuie să o ducă pe Nefes imediat la spital pentru operație.
Hazan află unde o ține Genco pe Nefes și îi spune lui Tahir iar el pleacă imediat după ea. O găsește în dureri mari și în timp ce o duce spre mașină o imploră să reziste și să nu îl părăsească pe el și visurile care le au pentru viitorul lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.