Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 54 (rezumat)

10,715

Tahir a dus-o pe Nefes la spital și a fost operată de urgență.
Genco și-a trimis omul la poliție să se predea și să mintă că el cu un prieten de-al lui au răpit-o pe Nefes sperând că vor obține bani de la familia ei. Ali și-a dat seama că minte și a încercat să îl facă să recunoască că Genco i-a cerut să o răpească dar el a zis că nu îl cunoaște pe Genco.

Melek era acasă la Hanife iar Genco a prins momentul când ea era singură afară și a mers să discute cu ea.
Tahir era disperat fiindcă nu știa dacă Nefes și copilul vor scăpa cu viață și a plecat acasă la Genco hotărât să îl împuște. Ali a fugit după el și când a ajuns, Tahir avea arma îndreptată spre Genco. Pentru a-l face să lase arma jos, Ali l-a sunat pe Mustafa iar el i-a dat-o la telefon pe Nefes care tocmai atunci s-a trezit după operație. Ea i-a spus că copilul lor trăiește după care a leșinat, iar atunci Tahir l-a lăsat pe Genco și a plecat în grabă la spital. S-a întors la spital și i-a promis lui Nefes că dacă ea și copilul vor pleca sănătoși de acolo, el niciodată nu va mai ține o armă în mână.

După trei luni, familia Kaleli împreună cu Hazan, Melek și cu mama lor merg cu toții la mare. Pe drum, Melek primește un mesaj de la Genco în care îi amintește că a doua zi va fi procesul și o atenționează să aibă grijă ce mărturie va da, altfel cei apropiați ei vor avea de suferit. A doua zi Melek și-a retras acuzațiile iar procesul a fost anulat.

În acea seară Genco îl invită pe Fikret la masă și a chemat câteva dansatoare. La un moment dat Genco recunoaște o fată (Zeynep) pe care el o agresase cu câțiva ani în urmă iar ea când îl vede își amintește cu groază de el și fuge. El o prinde și o duce în pădure apoi pleacă și le ordonă oamenilor săi să o ucidă și să o îngroape acolo. Fikret și oamenii lui i-au urmărit și au salvat-o. Zeynep fusese logodnica unui tânăr pe nume Ferhat care la vremea aceea lucra pentru Genco.
Genco o obligase să îi scrie o scrisoare în care să îi spună că nu se poate căsători cu el fiindcă el trăiește doar dintr-un salariu iar ea vrea să ducă o viață mai bună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.