Lacrimi la Marea Neagra – episodul 7 (rezumat)

13,942

Asiye este foarte supărată pe Mustafa pentru că l-a dat pe Yigit lui Vedat și merge la el pe navă să îi reproșeze ce a făcut. Chiar în momentul acela sună Murat să îl anunțe că Yigit a dispărut. Mustafa a anunțat jandarmeria și pe toți oamenii din sat și au plecat cu toții să il caute.‌ S-au împărțit in grupuri și au căutat cu toții prin pădure toată noaptea dar nu l-au găsit. Dimineața, Tahir cu Nefes l-au găsit pe Yigit căzut într-o groapă. Copilul nu pățise nimic doar că era slăbit din cauza că nu fusese hrănit în ultimele zile. L-au dus acasă la Tahir și au rămas acolo până a doua zi.

Tahir a aflat de la mama lui că Cemil, tatăl lui Mercan i-a scos inelul de pe deget și a obligat-o să rupă logodna. A luat inelul, a mers la Mercan acasă si i-a spus că doar ea poate să decidă dacă vrea să rupă logodna iar el numai atunci își va da jos inelul de pe deget când ea îi va cere asta. I-a dat inelul să si-l pună pe deget dar ea i-a spus că se va gândi dacă îl va pune pe deget sau nu și îl va anunța.
‌Asiye îl ceartă pe Tahir pentru că a fost la Mercan și i-a dat inelul înapoi și că ar trebui să se căsătorească cu Nefes dar el ii spune că nu poate face asta pentru că pe meleagurile lor nu este acceptată o căsătorie între un bărbat singur și o femeie cu copil și chiar dacă lui nu îi pasă de ceea ce zic alții, nu vrea ca Nefes să sufere.

‌A doua zi dimineața sătenii au auzit că Yigit a fost găsit și au mers să îl vadă. Asiye i-a servit cu cafea și le-a povestit ce a pătimit Nefes de la Vedat. Când au ieșit din casă tocmai a apărut Vedat și le-a zis că a venit să își ia soția și copilul. Sătenii i-au spus să plece fiindcă ea nu este soția lui și de acum înainte o vor proteja ei pe Nefes.
‌ Mama lui Tahir a prins momentul cand Nefes era singură și a început iar să o jignească și i-a spus să plece de acolo. Tahir care atunci venea de afară a auzit-o și s-a enervat, i-a luat pe Nefes si pe Yigit și i-a dus la Osman. Asiye fiind supărată pe Mustafa a plecat și ea. Când a văzut Mustafa că soția lui pleacă de acasă a mers și el după ea sperând că o va convinge să se întoarcă acasă. Murat și Fatih au plecat și ei să stea de pază afară doar ca să scape de gura mamei lor. Mustafa a rămas și el afară în ploaie toată noaptea sperând că Asiye îl va ierta.

Mercan îl sună pe Tahir si îi zice că vrea să se întâlnească cu el fiindcă a luat o decizie. Se întâlnesc iar ea îi cere să o răpească fiindcă tatăl ei i-a interzis să se mai căsătorească cu el.
El îi spune să își pună inelul pe deget că va vorbi el cu tatăl ei dar el nu răpește pe nimeni. Mercan și-a dat seama că el nu o iubește și a aruncat inelele. El pleacă și se întoarce in casa lui Osman. Nefes se bucură când vede că el nu mai poartă inelul. Tahir rămâne peste noapte cu Osman. Nefes doarme cu copilul in camera alăturată iar el o aude plângând în somn si își dă seama ca ea are coșmaruri. Pleacă în grabă supărat iar Osman și Mustafa fug după el și îl găsesc în port. El le spune că este supărat pentru că nu poate face nimic pentru Nefes ca să o ajute și știe că nu are dreptul să o privească pe Nefes și de aceea de fiecare dată vine la mare să se liniștească. Osman l-a luat pe Tahir deoparte și i-a zis că ar putea să facă ceva pentru ea , să fie prietenul ei și să o ajute de la distanță.

A doua zi dimineața Tahir o duce pe Nefes pe navă și îi cere să rămână și să-și construiască o viață acolo fiindcă el și sătenii o vor proteja de Vedat.
‌Vedat îi propune lui Cemil să devină partenerul lui de afaceri și să se alieze cu el pentru a distruge împreună familia Kaleli.
‌Mercan a incercat să se sinucidă și din cauza aceasta Cemil devine dușmanul lui Tahir.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.