Păzește-mă de mine episoadele 35,36 (rezumat)

1,745

Când Mahur o întâlnește pe Hilal acasă la Marasli, crede că în ultimele săptămâni el a fost împreună cu ea.
Ea pleacă supărată iar Marasli merge după ea și o convinge că nu mai este nimic între ei și că o iubește. Mahur îi propune să plece împreună departe dar el îi spune că și-a făcut dușmani care nu îi vor lăsa în pace și trebuie să rămână să scape de ei. Îi promite că vor pleca după aceea dar ea îi spune că ori pleacă acum ori deloc fiindcă nu vrea să stea să aștepte zilnic cu îngrijorare vestea că el a pățit ceva.

Savas este ținut ostatic de Behram până când Suat merge după bani. Cu toate acestea, îi ucide pe oamenii lui într-o clipă și îi demonstrează că poate scăpa cu ușurință dar îi plătește de bunăvoie marfa furată fiindcă nu vrea să strice afacerea lor.
Necati bănuiește că Marasli nu a intrat în viața lor întâmplător și nu vrea să îl ucidă fiindcă trebuie să afle pentru cine lucrează și ce urmărește. Savas însă s-a săturat de problemele create de Marasli și fără să știe Necati, îl instigă pe Behram împotriva lui.
Pentru a-i recâștiga încrederea lui Behram, Savas îi spune că sigur Ilhan i-a trădat.
Behram decide să scape de Ilhan și trimite oameni după el. Ilhan îl sună pe Marasli iar el îl ajută să scape de ei.
Ilhan se întoarce acasă și anunță poliția, crezând că va fi în siguranță. Întreaga familie stă în casă cu excepția lui Mahur care este plecată la o expoziție. Marasli merge să o protejeze.
Necati îl convinge pe Ilhan să spună familiei totul despre cum a ajuns în această situație.
Aziz află că Savas este acționarul majoritar al companiei lui și în ce s-a implicat Ilhan. Este șocat și se înfurie foarte tare pe fiul său iar Ilhan vrea să se împuște. Necati savurează fiecare moment al conflictului.

Savas îi spune lui Behram că Mahur este punctul slab al familiei Turel.
Behram își trimite oamenii la galerie apoi îl sună pe Ilhan și îi spune că dacă nu se predă, îi va ucide pe toți de acolo.
În ultimul moment, Marasli îi elimină pe oamenii lui. Ilhan a plecat la Behram și fiindcă nu și-a luat telefonul, nu poate fi anunțat că nu mai este nevoie să se predea. Marasli merge să îl salveze.

Acesta este rezumatul episodului 13 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.