Prețul fericirii episodul 85, rezumat

8,111

În acest episod mai mulți actori părăsesc distribuția serialului.
Mert îl convinge pe Kerim că nu au nici o șansă să obțină banii la care visau din firma lui Halit și că singura opțiune ar fi să jefuiască seiful din biroul lui. Kerim acceptă și după ce Mert obține parola, merg împreună în birou și el deschide seiful. Atunci apar Halit și poliția și îl arestează pe Kerim. Mert i-a întins capcana și l-a anunțat pe Halit că vrea să îl jefuiască pentru că l-a concediat; astfel a scăpat de Kerim si în același timp i-a câștigat încrederea lui Halit.
Kerim o sună pe Yildiz si își ia rămas bun. Îi trimite scrisori lui Halit în care îi spune să nu aibă încredere în Mert dar Mert nu permite să ajungă la el.

Şahika i-a propus lui Yildiz o alianță ca să o ajute să obțină custodia copilului, asta fiind răzbunarea ei pe Halit.
Îl trimite pe Yigit să se mute la Ender ca s-o facă să se certe cu Halit. Pe de o parte Yigit face tot posibilul să îl enerveze pe Halit, iar pe de altă parte îi spune lui Ender că i se pare că pe Halit îl deranjează că locuiește acolo. În scurt timp strică înțelegerea dintre ei.

Ender angajează o bonă pentru Halit Can și plănuiește să o concedieze pe Aysel fiindcă nu îi convine că ține legătura cu Yildiz.
Atunci Şahika vine cu o idee pentru a scăpa de Ender. Împreună cu Yildiz, Yigit și Aysel, o conving pe Zehra că bona îi dă lui Halit Can somnifere. Când Halit află, o concediază pe bonă și se ceartă cu Ender, care a angajat-o. Ender își dă seama că Aysel le-a ajutat pe Yildiz și pe Sahika și țipă la ea iar Yigit o înregistrează. Mai târziu Şahika face un montaj ca să pară că Ender a țipat la Halit Can si i-l dă lui Kaya. Kaya i-l dă lui Halit, avertizându-l că îl va folosi la proces dacă nu acceptă custodia comună. Halit în schimb, divorțează de Ender.

Trei luni mai târziu, rămasă singură după ce Yigit și Erim au plecat la studii în străinătate, Ender începe să se gândească la fostul soț. Încurajată de Caner, se întâlnește cu el și îi cere să mai dea o șansă iubirii lor. Discutând, află că nu a înșelat-o și realizează că Şahika i-a făcut pe amândoi să creadă că au fost trădați. Bineînțeles că Kaya nu crede. El îi spune că are nevoie de timp să se gândească iar mai târziu o sună și o cheamă acasă la el să îi spună decizia. Când ajunge la el, Ender găsește doar scrisoarea de adio pe care i-a lăsat-o Kaya, în care i-a scris că relația lor nu se mai poate repara și că a decis să plece la Yigit.

Yildiz a pierdut custodia copilului dar îl mai vizitează cu ajutorul lui Aysel, când Halit nu este acasă. Ea și Asuman locuiesc tot la Rukyie, prietena lor. Asuman a recuperat o parte din banii pe care i-a încredințat lui Mert ca să-i investească și vrea să deschidă o spălătorie.

Mert s-a căsătorit cu Zehra. I-a câștigat încrederea lui Halit, încât el decide să se pensioneze și să îl împuternicească pe Mert pentru a se ocupa de acțiunile lui. Când le anunță pe Şahika și pe Ender că îl va trece pe Mert la conducerea companiei, ele nu sunt de acord și merg împreună acasă la el să discute și să îl convingă să o lase pe una dintre ele la conducere.
Tot atunci, Yildiz merge să îl vadă pe Halit Can, știind că Halit este la firmă. Halit se întoarce pe neașteptate acasă și se înfurie când o găsește pe Yildiz acolo. Vrea să o scoată afară din casă și o împinge încât cade jos. Chiar atunci apar Ender și Şahika și îi sar în ajutor iar Halit le bruschează și pe ele. Toate trei se ajută una pe cealaltă și în timp ce ele încearcă să se apere, Halit cade pe scări și își pierde viața.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.