Îndrăgostiți din interes episoadele 48-50 (rezumat) Ozan pleacă de la companie

1,726

Cagla merge acasă plângând și îi spune lui Arif că Ozan a dat-o afară din casă. Ea îl roagă să discute cu Ozan și să îl convingă să se întoarcă la ea fiindcă nu va putea trăi fără el.
Cinar încearcă să o convingă că pentru ea ar fi cel mai bine să divorțeze de Ozan și îi promite că va fi alături de ea. Îi spune că ar fi bine să meargă la un psiholog dar Cagla nici nu vrea să audă.

Arif îi spune lui Cinar că a doua zi va discuta cu Ozan și dacă nu va încerca să își salveze căsnicia îi va cere să plece din companie. Cinar este mulțumit de această decizie fiindcă va scăpa de Ozan.

Eco merge împreună cu familia lui acasă la Zumrut pentru a o cere pe Elif în căsătorie.

Ca de obicei, Cagla merge la Mert când este tristă.
Mert îi spune că o iubește și că își dorește foarte mult să fie împreună. Ea îi spune că asta nu se va întâmpla niciodată fiindcă îl iubește pe Ozan și îi povestește de planul lui Arif de a-l da afară din companie dacă nu se întoarce la ea.

Ozan părăsește compania și începe să lucreze de acasă. Esra este foarte tristă și se acuză că totul s-a întâmplat din cauza ei, dar el îi spune că este bine că s-a întâmplat așa și îi promite că într-o zi se va întoarce la companie și va lua tot ce este al lui. El își dorește doar să divorțeze de Cagla și să înceapă o nouă viață cu ea.
Cu toate acestea, Esra îi spune că vrea să își continue relația cu Cinar. Ozan îi spune că este alegerea ei și îi cere doar să accepte să fie prieteni, în speranța că o va recâștiga cu timpul.

Când Zumrut află că Ozan a plecat de la companie, este atât de afectată încât cade jos și își pierde cunoștința. Când se trezește este o persoană cu totul schimbată. Este foarte amabilă cu toată lumea, în special cu Menekse.

Ozan și Esra se întâlnesc la nunta unor prieteni comuni și încep să devină mai apropiați.
Mai târziu, în timp ce Ozan era aproape să o sărute pe Esra, sunt întrerupți din cauza telefonului. Ozan este anunțat că Cagla a avut un accident.

În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 19.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.