Prețul fericirii episodul 114 (rezumat) Yildiz află că Cagatay o înșală cu Kumru

4,893

Dogan recunoaște vocea lui Kumru la telefon și își dă seama că ea este amanta lui Cagatay. El închide telefonul apoi se preface că vorbește cu persoana de la celălalt capăt al firului și că întreabă de Cagatay. Apoi îi spune lui Yildiz că persoana respectivă i-a spus că a greșit numărul.
Yildiz nu este convinsă și îi cere ajutorul lui Ender. Caner găsește adresa casei după numărul de telefon fix și merg împreună acolo. Cagatay a bănuit situația și a aranjat ca o femeie să îi întâmpine și să le spună că locuiește acolo cu soțul ei de doi ani. Yildiz și prietenii ei sunt convinși.

Dogan decide să nu îi spună lui Kumru că știe despre relația ei cu Cagatay, de teamă că dacă o va presa, va pleca din nou și îi va pierde urma, la fel ca data trecută când a avut o relație cu logodnicul prietenei ei.
În schimb, plănuiește să îi despartă prin alte mijloace și o folosește pe Ender pentru a afla mai multe despre Cagatay. Se preface interesat de ea și o invită în oraș.

Yildiz îi spune lui Çağatay despre mesajul primit, ca să-l avertizeze că are un dușman și că încearcă să-i despartă.
Cagatay o întreabă pe Kumru dacă a spus cuiva despre relația lor.
Kumru o suspectează pe prietena ei Canan și verifică înregistrările camerei de supraveghere din casa ei și vede că Canan s-a uitat în telefonul ei. Ca să se răzbune și ca să o facă să își piardă credibilitatea, o acuză public de furt.
Canan merge apoi acasă la ea foarte supărată și îi spune lui Dogan despre ea și Cagatay. Dogan se preface că nu o crede de față cu Kumru. Apoi o plătește și o amenință prin omul lui ca să nu mai spună nimănui.

Halit Can îi spune tată lui Cagatay. Yildiz se întristează pentru copil fiindcă se gândește cum va fi afectat dacă în viitor ea și Cagatay se vor despărți. Cagatay îi spune că Halit Can este fiul lui și asta nu se va schimba niciodată.
A doua zi este ziua de naștere a copilului și Yildiz a organizat o petrecere.
Cagatay ține un discurs și spune că a început procedurile pentru a-l trece pe Halit Can pe numele lui dar vorbește și despre viitorul lui alături de Yildiz și de copiii pe care îi vor avea împreună. Atât Kumru cât și Feyza se întristează.

În altă zi, Yildiz găsește printre lucrurile lui Cagatay o chitanță de la un market din cartierul unde se află casa închiriată de el.
Suspicioasă, Yildiz merge din nou acolo chiar când Cagatay se întâlnește cu amanta lui și îi vede sărutându-se și intrând împreună în casă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.