Prețul fericirii episodul 121 (rezumat)

8,184

Yildiz preferă să nu divorțeze decât să divorțeze cu ajutorul amantei soțului ei și pleacă din sală. Avocata ei îi spune că Kumru s-a oferit să meargă ca martoră și ea a crezut că Yildiz se va bucura.
Kumru le spune lui Dogan și lui Cagatay că Yildiz a chemat-o la proces.

Dogan majorează capitalul companiei ca să îl strâmtoreze pe Cagatay. Îi propune lui Ender să administreze acțiunile ei, fiindcă ea nu are bani pentru a aduce un aport. Ender, care a făcut multe sacrificii pentru aceste acțiuni de-a lungul anilor, refuză oferta lui dar îi cere ajutorul lui Kaya și face un împrumut.

Dogan o invită apoi pe Yildiz la restaurant să discute despre afaceri și îi face aceeași propunere. Cagatay și Ender nu văd cu ochi buni această întâlnire care putea să aibă loc la companie și se întreabă dacă este ceva între ei.
A doua zi, Yildiz merge la companie să vorbească cu Dogan și îi spune că preferă să administreze ea acțiunile fiului ei. Vrea să înceapă să lucreze în companie, ca să îl enerveze pe Cagatay.
Dogan îi întărește suspiciunile lui Cagatay, sprijinind-o pe Yildiz și fiind foarte prietenos cu ea.

Yildiz trebuie să ia un împrumut și să aducă și ea un aport la majorarea capitalului, altfel nu va face parte din consiliul de administrație.
Omer îi aranjează o întâlnire cu bancherul familiei lui dar îi povestește lui Kumru despre asta, fără să bănuiască faptul că ea ar folosi informația împotriva lui Yildiz.

Kumru aranjează ca bancherul să aibă programul încărcat întreaga zi și să se poată întâlni cu Yildiz doar seara târziu, la hotelul unde este cazat.
Pe de altă parte, aranjează ca Dogan să se cazeze la același hotel, inundând casa lor.
Apoi îi spune lui Cagatay că Yildiz îl înșală cu Dogan de multă vreme. Cagatay nu vrea să creadă dar îl pune pe Sedai să o urmărească pe Yildiz și când află că merge seara la hotel, crede că se întâlnește cu Dogan.

A doua zi la proces, Yildiz este surprinsă când Cagatay spune că vrea să divorțeze. Adevărata ei surpriză este că soțul ei o acuză de infidelitate.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.