Pretul fericirii episodul 27 sezonul 3 (rezumat)

12,372

In episodul anterior, la firma unde lucrează, Yıldız l-a întâlnit pe Kerim, un prieten al șefului ei, Bulent. Kerim crede că este secretară și îi cere să îl servească cu o cafea. Yildiz ii spune că este consultant in acea firmă și așteaptă să își ceară scuze dar el îi spune amuzat că exagerează.
Se plac de la prima vedere. Kerim este foarte direct și începe să o curteze însă ea se preface că îi este indiferent. Mai târziu, îi povestește lui Bulent despre întâlnirea lor. Bulent vorbește cu Kerim apoi îi spune lui Yildiz că Kerim vrea să își ceară scuze dacă îi dă numărul de telefon dar Yildiz refuză.

Yildiz ii povestește lui Ender despre el iar ea înțelege imediat că îl place. După descrierea făcută de Yildiz, Ender crede că e un pierde-vară, bădăran. Se teme că se va îndrăgosti de el și fiindcă nu vrea să îi frângă inima un astfel de bărbat, îi aranjează imediat o întâlnire cu un tip serios, afacerist de succes. În acea seară, Yildiz merge la întâlnirea aranjată doar ca să nu o pună pe Ender într-o într-o situație neplăcută. Kerim, a aflat de la Bulent la ce restaurant se vor întâlni și merge și el acolo. Îi spune lui Yıldız că va sta în apropiere și dacă se plictisește, să îi facă semn și o va salva. Yildiz ii spune că nu are nevoie de el și că este încântată de partenerul ei.
Timp de câteva ore, tipul îi povestește încontinuu despre fosta lui soție. La un moment dat Yildiz nu mai poate să îl audă și îi face semn lui Kerim, care aștepta amuzat la bar. Kerim merge la masa lor și îi spune tipului că este fostul ei iubit. Yildiz intră în jocul lui și astfel scapă de el. Îi mulțumește lui Kerim și la finalul serii, el reușește să îi ia numărul de telefon.

Halit are posibilitatea de a recupera tot ce a pierdut însă nu spune nimănui fiindcă se teme că Şahika va face orice ca să îl împiedice. În schimb, merge la firmă și îi spune că acceptă postul de asistent pe care i l-a oferit fiindcă nu are altă soluție. Şahika il umilește cu fiecare ocazie. Chiar și pe Ender o deranjează cum îl tratează însă ea înțelege imediat că Halit are un alt motiv pentru care a acceptat așa ceva. Se interesează despre situația lui financiară și află că a crescut valoarea acțiunilor lui de la compania din Africa. Nu spune nimănui fiindcă își dă seama că el urmărește să scape de Şahika, ceea ce și ea își dorește. Începe să își schimbe comportamentul față de el și îi oferă ajutorul ei sperând că la un moment dat se vor alia împotriva lui Şahika și atunci când își va recupera firma, o va lăsa să lucreze în continuare acolo.

Când Erim află că Halit lucrează pentru Şahika, işi vinde chitara pentru a-l ajuta. Halit este mândru de el și de Lila și se bucură că fiecare vor ieși din situația aceasta cu câte o lecție învățată. În schimb, Zehra cedează și începe din nou să bea. Yildiz și Lila încearcă să o ajute fără să afle Halit.

Şahika aranjează ca Ender să facă un accident de mașină.
Yildiz îl vizitează pe Halit la firmă împreună cu Halit Can, ca să îi ridice moralul. Acolo e surprinsă să afle că Kerim este noul director al companiei. În fața lui Halit, se preface că îl întâlnește pentru prima dată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.