Pretul fericirii episodul 28 sezonul 3 Finalul sezonului (rezumat)

19,015

Şahika a aranjat ca Ender să facă un accident de mașină dar Caner a aflat planul ei și a avertizat-o pe Ender. Când Şahika află că au mărturisirea tipului pe care l-a angajat ca să provoace accidentul, îi oferă lui Ender 10% din acțiuni ca să nu îi spună lui Kaya.

Yildiz este surprinsă să afle că Kerim este noul director în vechea firmă a lui Halit. Îi ascunde fostului soț că se cunosc și o roagă pe Ender să se intereseze ce legătură are cu Şahika.
Ender află de la Kaya că s-au cunoscut la un eveniment și își dă seama că singurul motiv pentru care l-a angajat este pentru că îl place. Atunci îl invită pe Kerim acasă la ei, la o cină de bun venit, și știind că el o place pe Yildiz, o invită și pe ea ca să o enerveze pe Şahika.
Şahika nu se aștepta ca cei doi să se cunoască. Kerim isi dă seama de ce a fost invitat și flirtează cu Yildiz în timp ce ignoră avansurile lui Sahika.
La finalul serii, Kerim o conduce acasă pe Yildiz.
Halit s-a mutat la Yildiz sub pretext că nu mai poate locui la Sitki deoarece casa lui a fost inundată. De fapt, el vrea să se împace cu ea. O așteaptă până târziu cand se întoarce de la Ender si când o întreabă cine a adus-o acasă, Yildiz îl minte din nou, spunându-i că a adus-o șoferul ei.

Halit s-a schimbat mult în ultima perioadă. Când află că Zehra a început să bea din nou, discută calm cu ea și o convinge să urmeze un tratament. Pe de altă parte, îl apreciază pe Yigit pentru că este alături de Lila și îl ajută în ascuns să își recapete postul de la cafenea atunci când este concediat după ce se ceartă cu niște studenți care au umilit-o pe Lila.
Deși Halit nu poate să le spună copiiilor săi că și-au recuperat averea, le face câteva surprize cu ajutorul lui Metin. Lui Lila și colegilor ei le mărește salariile iar pe Erim îl înscrie la o școală de muzică și îi dăruiește o chitară nouă dar face astfel încât să creadă că a primit o bursă și că școala i-a dăruit chitara. Pentru Sitki, care i-a fost alături în momentele grele, cumpără magazinul unde lucrează, fiindcă patronul lui îi făcea zile fripte.

Kerim este escroc și împreună cu asociatul său Mert, urmăresc să fure bani din companie. După ce a aflat înaintea tuturor că Halit își va recupera firma, îl tratează foarte respectuos și îl invită la ședințe în ciuda faptului că Şahika se opune. Scopul său este să îi câștige încrederea ca să îl ia în echipa lui când își va recupera acțiunile.
La finalul episodului, Şahika merge să cumpere conacul lui Halit dar când ajunge acolo este șocată să afle că Halit l-a cumpărat deja.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.