Prețul fericirii – episodul 40 (rezumat)

4,261

Zeynep îl convinge pe Dundar să o lase să doarmă singură pe motiv că nu se simte prea bine. El închide ușa cu cheia și pleacă să doarmă în altă cameră.


Alihan este îngrijorat fiindcă Zeynep nu îi răspunde la telefon. Merge la ea acasă și bate la ușă dar nu raspunde nimeni. Apare Emir și împreună sparg ușa și intră în casă unde găsesc un om de-al lui Dundar care o amenință pe mama lui Zeynep cu un pistol. Alihan îl anunță pe tatăl lui Dundar despre ceea ce s-a întâmplat iar acesta bănuiește că Dundar a răpit-o și a dus-o la cealaltă casă a lor.

Zeynep bate în ușă iar Kurban, omul lui Dundar îi deschide ușa iar ea îl roagă să o lase să meargă la toaletă. El o conduce iar când ajung în camera de zi ea îl vede pe Dundar și îl întreabă de ce stă singur acolo fiindca era mai bine să stea împreună decât să o încuie în cameră. Apoi îl roagă să îl trimită pe Kurban afară fiindca nu poate vorbi liniștită în prezența lui. Dundar îl trimite afară iar Zeynep îi spune că merge la baie să se spele. Când se întoarce îi aruncă în ochi o soluție pe care o găsește în baie, ia cheile de pe masă și încearcă să fugă dar Dundar o prinde. Tocmai atunci apare tatal lui Dundar cu Alihan și o salvează. Tatăl lui Dundar își cere scuze de la Alihan și de la Zeynep și le promite că va anula căsătoria.

Kaya îl duce pe Erim la un concert. Erim îi spune că nu este fericit chiar dacă trăiește o viață de lux. Îi mai spune și ca tatăl lui este un om foarte bun dar lucrează foarte mult și de aceea petrec prea puțin timp împreună. Kaya îi zice că poate să îl sune de câte ori are nevoie de el pentru a discuta. După concert iau masa împreună și din vorba în vorba Kaya afla că Erim are aceeași grupă de sange ca el. Asta îl pune pe gânduri încât noaptea are coșmaruri. A doua zi dimineața Ender merge acasă la Kaya și îl amenință să stea departe de fiul său altfel îi va face probleme. Kaya o întreabă dacă Erim este fiul său iar Ender îi spune că îl urăște și vrea să îl lovească dar el o sărută.

Alihan merge la Zeynep acasă iar ea îl așteaptă cu micul dejun pregătit. Elif îi trimite un cadou lui Zeynep cu un bilet în care îi scrie că îi dorește fericire alături de prietenul ei Alihan. După ce Zeynep citește biletul, el îi reproșează că a fost geloasă pe Elif fără motiv.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.