Prețul fericirii – rezumat episodul 39

3,944

Zeynep fuge de la nuntă. Merge la aeroport sperând că îl va găsi pe Alihan dar ajunge prea tarziu. După ce avionul în care era Alihan a decolat, se așează pe o bancă și plânge. Apare Alihan și îi spune că nu a putut pleca fiindcă nu voia să o lase singură. El o îmbrățișează apoi pleacă împreună iar Dundar îi vede. Zeynep se plimbă cu Alihan prin oraș apoi se întoarce acasă unde o așteaptă mama ei. A doua zi dimineața, Zeynep merge la Dundar și își cere iertare de la el. Dundar îi spune ca nu crede că va putea să o ierte și ar fi bine să nu îl mai deranjeze.

Mustafa, tatăl lui Yildiz îl caută pe Halit la firmă și îi cere mai mulți bani iar Halit îi spune că i-a dat suficienți bani pentru a-și cumpăra o casă în satul său natal și nu va primi mai mult. Mustafa nu se opreste aici și o caută pe Yildiz acasă. Îi zice că mama ei a fost de vină pentru că l-a despărțit de copiii săi iar acum nu vrea altceva decât să își construiască o viață mai bună. Yildiz îi reproșează că a cerut bani de la Halit și îi spune să plece și să nu o mai caute niciodată pentru că ea nu îi va da nici un ban.

Kaya bănuiește că Erim, fiul lui Ender este copilul lui.


Zeynep merge în birou la Alihan iar el îi spune bucuros că a găsit o casă pe care vrea să o cumpere pentru ei. Urma ca mai târziu să se întâlnească cu ea și cu agentul imobiliar pentru a vedea casa împreună. Alihan rămâne la o ședință iar Zeynep pleacă acasă.

Dundar o așteaptă pe Zeynep afară și îi spune că vrea să discute ceva cu ea. Ea urcă în mașină cu el. După ce pornește mașina, el îi cere să îi dea puțin telefonul apoi îl închide. Este foarte nervos și îi reproșează că l-a făcut de rușine în fața familiei. O duce într-o casă izolată unde totul este pregătit pentru a se căsători. O obligă să îmbrace rochia de mireasă și o amenință că dacă nu se căsătorește cu el, le va ucide pe mama ei și pe Yildiz. Zeynep nu are de ales și semnează actul de căsătorie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.