Pretul fericirii – episodul 42 (rezumat)

3,913

După nunta lui Alihan și Zeynep, Caner și Zehra rămân la hotel și petrec noaptea împreună. Dimineața, Zehra îi spune că a fost o greșeală și se înțeleg să se comporte ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Totuși, mai târziu Caner își dă seama că e îndrăgostit de ea, o invită la o cafea și îi propune să fie iubita lui iar ea acceptă.

Alihan și Zeynep se decid să amâne puțin luna de miere. Sora lui Alihan se preface că se simte rău iar ei o invită să stea o zi la ei. Zerrin își ia o mulțime de bagaje și se instalează ca la ea acasă.

Yildiz află că Ender și Kaya au fost logodiți și s-au despărțit din cauză că părinții lui nu au fost de acord cu relația lor. Kaya a părăsit-o și a plecat în America să studieze dar când s-a întors în țară s-au împăcat. După aceea, Ender l-a părăsit pentru Halit. Yildiz merge apoi la Ender și îi dă de înțeles că a aflat despre ea si Kaya.

Ender se teme că Yildiz nu se oprește până nu află totul despre trecutul ei și îi povestește lui Caner despre fiul pe care l-a avut cu Kaya în urmă cu 23 de ani și pe care l-a dat spre adopție (după aceea a regretat și l-a căutat pe copil dar nu l-a găsit). Caner și Ender se decid să o împiedice pe Yildiz să mai caute informații.

Mustafa află că Yildiz și Ender sunt dușmane. Îi cere bani lui Ender și în schimb îi zice că el e tatăl lui Yildiz și că l-a ucis pe tatăl lui Zeynep. Ender îl pune să îi spună totul lui Zeynep iar ea îi spune lui Yildiz. Cele două surori sunt zdrucinate când află adevărul și se ceartă cu Asuman pentru că le-a mințit.
După aceea, Ender îl minte pe Halit că atunci când i-a spus lui Yildiz despre asta, ea a amenințat-o că îi va spune (lui Halit) că l-a înșelat cu Kaya și o va scoate din firmă. Astfel, Halit nu o mai crede pe Yildiz când ea va încerca să îi spună.

Yigit, fiul lui Ender și a lui Kaya, și-a pierdut recent mama adoptivă. Înainte de a muri i-a lăsat o scrisoare iar acum Yigit o citește și află că a fost adoptat și că Ender este mama lui biologică.

Kaya îi dăruiește lui Ender un buchet de flori și își cere scuze pentru că a făcut testul ADN. Seara, iau masa împreună acasă la ea și se împacă.

Mustafa îi cere din nou bani lui Halit și îl amenință dar Halit refuză să îi dea și în plus trimite doi polițiști să o supravegheze pe Asuman pentru că bănuiește că o va căuta să îi facă rău. Mustafa merge într-adevăr seara la Asuman și când vede polițiștii își dă seama că Halit i-a trimis și se decide să se răzbune. A doua zi dimineața îl așteaptă în fața casei și încearcă să îl împuște dar paznicul îl împiedică. Arma se descarcă și Erim care tocmai ieșea din casă este împușcat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.