Prețul fericirii episodul 83 (Rezumat) Halit se căsătorește cu Ender

6,281

Şahika îi oferă lui Halit fotografiile cu Yıldız și Kerim care îi vor fi de folos în procesul pentru custodia fiului său dar îi pune condiția să se căsătorească cu ea. Halit este de acord iar fotografiile le va primi după nuntă. Astfel el își va obține custodia iar Şahika demnitatea pe care a pierdut-o când el a părăsit-o pentru Yildiz. Yildiz se pregătește pentru nuntă, fără să bănuiască ce i se pregătește.
În acea seară, Şahika îi invită pe Halit și pe Yildiz la masă și îi dăruiește viitoarei mirese cadou de nuntă, un cufăr cu obiectele de zestre. Yildiz e încântată dar lui Halit nu-i scapă apropourile lui Şahika și o atenționează deoparte să nu cumva să strice planul. Kaya o întreabă apoi pe Şahika ce au vorbit și ea îi spune că Halit încă este interesat de ea.
Kaya este revoltat, mai ales că Halit urmează să se căsătorească cu Yildiz. Deși nu poate să îi zică prietenei sale ca să nu o pună pe Şahika într-o situație neplăcută, o întreabă dacă e sigură că vrea să se recăsătorească cu Halit, apoi o sfătuiește să se angajeze ca să nu depindă de el și îi spune că el îi va fi alături întotdeauna.

Ender îi spune lui Yildiz că l-a auzit pe Halit la firmă spunând că bănuiește că este ceva între ea și Kerim. O convinge să se întâlnească cu Kerim ca să îi spună că nu se mai pot vedea, sub nici o formă, nici măcar când Halit organizează întâlniri cu amândoi. Caner îi urmărește și îi fotografiază. Kerim îi propune lui Yildiz să fugă împreună dar ea refuză fiindcă nu vrea să îl despartă pe Halit de fiul său. Atunci Kerim o îmbrățișează și își spun adio. Lui Caner îi pare rău pentru ei dar Ender realizează că dacă Yildiz chiar ar fi fost îndrăgostită, nu s-ar fi căsătorit cu Halit.
În următoarea etapă a planului ei, Ender îl convinge pe Emir că Şahika i-a fotografiat pe Yildiz si pe Kerim când s-au întâlnit. Caner e foarte supărat că trebuie să își mintă prietenul dar nu are de ales și organizează o înscenare pentru a-l face să creadă că ei vor obține fotografiile de la fotograful angajat de Şahika. La urmă, Ender îi spune lui Yildiz cum au “salvat-o” și împreună plănuiesc o răzbunare pe Şahika. În noaptea de henna, Yildiz o invită pe Şahika la petrecere și o umilește în fața invitaților.

Kerim decide să dea marea lovitură în firma lui Halit și să plece. El și Mert încearcă să ia un împrumut bancar, o sumă foarte mare dar nu reușesc fiindcă Halit i-a retras dreptul de semnătură. Când îl întreabă de ce a făcut asta, Halit îi spune doar că va face o schimbare în ierarhia firmei.
Între timp, Zehra și Asuman își conving prietenele să își investească banii prin intermediul lui Mert. El le-a promis că vor primi un comision din câștiguri și ele speră că se vor îmbogăți.

În ziua nunții, toți au parte de o surpriză neașteptată. În fața invitaților, Halit îi spune lui Yildiz că nu se va căsători cu ea și o întâmpină cu aplauze pe Şahika, care apare și ea în rochie de mireasă. Halit îi spune că nici cu ea nu se va căsători fiindcă el este deja căsătorit. Atunci apare soția lui, Ender Argun, însoțită de fiul lor, Erim.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.