Prețul fericirii episodul 97, rezumat

7,543

Când Ender ajunge la Hasan Ali, acesta îi spune că Șahika nu a fost la el.
Ender o sună dar mai târziu descoperă că telefonul ei era acasă și după ce o așteaptă o vreme la Hasan Ali se întoarce acasă. Ea și Caner se întreabă dacă nu cumva Șahika a făcut o înțelegere cu el în legătură cu acțiunile și a plecat din oraș.
Dimineața, când îl sună pe Kaya și află că nu este la el, încep să se teamă că Hasan Ali a ucis-o și că ei urmează.
Caner spune poliției de dispariția ei în timp ce Ender merge din nou la Hasan Ali și îi spune suspiciunile ei. Hasan Ali o lasă să verifice înregistrările camerei de supraveghere, bineînțeles după ce le-a schimbat cu altele.

Feride găsește colierul lui Șahika în casa lui Hasan Ali și le spune lui Cagatay și lui Yildiz că cei doi au o aventură.
Știind-o pe Șahika, Yildiz se gândește că este posibil să fie adevărat și îi spune lui Ender.
Când află despre colier, Ender este și mai sigură că Hasan Ali a ucis-o pe Șahika și îl confruntă în fața familiei lui. Hasan Ali neagă vehement iar ceilalți nu știu ce să creadă.
Când Ender se întoarce acasă, primește un mesaj video cu Mahmut aruncând-o pe Șahika în mare. Imediat după mesaj, apare și Șahika.

Yildiz vrea să îi cupleze pe Cansu și Emir.
Cansu se întâlnește cu Emir și insinuează că Cagatay o înșeală pe Yildiz. Emir și Caner vor să afle dacă este adevărat înainte de a-i spune prietenei lor.
Cansu îl folosește și pe Mahmut care o place iar lui îi spune că Yildiz nu este o noră demnă de Hasan Ali.
Pe de altă parte, îl manipulează pe Hasan Ali să o angajeze în departamentul unde lucrează Cagatay.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.