Prețul fericirii episodul 99 (Rezumat)

7,038

Hasan Ali este șocat când vede că Şahika trăiește și că ea este mireasa lui. Fiindcă nu poate să dovedească faptul că ea și Ender i-au întins o capcană, le transferă acțiunile și le include în Consiliul de administrație al firmei.
Următoarea zi o așteaptă pe Şahika să semneze anularea căsătoriei înainte de a afla cineva dar ea nu mai apare. După ce trec 24 de ore, ceea ce îi rămâne de făcut este să deschidă un proces de divorț.

După ce a convins-o pe Zehra să îi transfere acțiunile, Mert vrea să divorțeze.
Zehra îi cere sfatul lui Hasan Ali iar el îi promite că îi va recupera acțiunile și o invită să locuiască la el fiindcă îi este milă de ea că nu are familia alături. În schimb, Zehra e de acord ca el să îi administreze acțiunile.
Mai târziu, Hasan Ali recuperează acțiunile de la Mert prin amenințare.

Şahika merge acasă la Yildiz cu o valiză în mână sub pretext că își caută soțul. Toți sunt șocați să afle că Hasan Ali s-a căsătorit cu ea.
Hasan Ali află de la Cagatay și merge după ea. El nu vrea ca familia să știe adevărul așa că le spune că s-a îndrăgostit de Şahika.
Când ajung acasă la el, Hasan Ali pune să i se pregătească o cameră separată și îl pune pe Sedai să păzească ușa lui toată noaptea fiindcă se teme de ea.

Şahika nu vrea să divorțeze fiindcă acum va avea dreptul la jumătate din averea lui.
Hasan Ali vorbește cu avocatul lui iar el îi spune că dacă ea refuză să divorțeze, procesul ar putea dura până la 2 ani. Atunci el plănuiește să o facă să divorțeze de bună voie. O trimite să îi gătească mâncare tradițională și îi spune că altfel se va plânge judecătorului că nu este o soție bună.
Fără să știe el, Şahika o pune pe servitoare să îi gătească. De asemenea, ea îl are la mână pe Mahmut și el e nevoit să lucreze pentru ea.

Deși Ender nu a vrut să se căsătorească cu Hasan Ali, acum îi displace faptul că Şahika este mai bogată decât ea.

Seara, Hasan Ali își invită familia la cină.
În timp ce se află acolo, Cagatay merge să își ia telefonul din mașină iar Cansu merge după el, îi spune că nu poate să îl uite și îl sărută. O persoană îi fotografiază.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.