Prețul fericirii episodul 100 rezumat

8,066

Șahika începe să folosească toate avantajele pe care i le oferă faptul că este căsătorită cu Hasan Ali și acest lucru o deranjează pe Ender.
Hasan Ali îi oferă lui Şahika bani și proprietăți ca să divorțeze însă ea nu acceptă și îi spune că vor rămâne căsătoriți până la sfârșitul vieții. Pentru a-și păstra demnitatea, Hasan Ali e nevoit să pozeze fericit alături de ea.
În cele din urmă el acceptă oferta lui Ender care îi spune că poate să-l ajute să scape de Şahika.

Cagatay primește un mesaj de amenințare de la persoana care l-a fotografiat sărutându-se cu Cansu.
Inițial el crede că Cansu este cea a pus pe cineva să îi fotografieze dar mai târziu află că a fost Mert.
După ce îi dă suma de bani cerută, Mert îi spune că va pleca din oraș dar mai târziu o convinge pe Zehra să îi mai dea o șansă și apare împreună cu ea la petrecerea de ziua lui Cagatay.

Când Mert îl șantajează din nou, Cagatay îi povestește lui Sedai întreaga situație legată de aventura lui cu Cansu și îi cere ajutorul. Sedai îl bate pe Mert, recuperează fotografiile și banii de la el și îl pune să semneze actele de divorț. Mert îi trimite un mesaj lui Zehra în care îi spune că este mai bine să divorțeze fiindcă mariajul lor nu mai poate fi reparat.
După ce rezolvă toate acestea, Sedai se îngrijorează că Cansu ar putea să îi distrugă căsnicia lui Cagatay și îi spune lui Şahika crezând că ea îl va ajuta.
Şahika îi spune lui Ender iar aceasta le spune lui Emir și lui Caner iar la finalul episodului, Emir vrea să îi spună lui Yildiz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.