Pretul fericirii – Episodul 5 Sezonul 3 (rezumat)

7,354

Yildiz nu poate dovedi că Halit e tatăl copilului și nu mai are nici ajutorul lui Ender. Numai Emir îi rămâne alături. Kaya îi achită factura pentru spitalizare și când iese din spital se întoarce acasă la Emir.

Halit incepe imediat procedurile pentru divorț iar Şahika începe pregătirile pentru nuntă și plănuiește să petreacă luna de miere în New York, câteva luni. Îl pune pe Yigit să-l convingă pe Erim să meargă la o școală cu internat ca să nu fie nevoiți să rămână în țară pentru el.

Planul lui Şahika de a-i aduce pe Yigit și pe Lila împreună funcționează. Cei doi se sărută pentru prima dată apoi Sahika îi spune lui Yigit să se îndepărteze de Lila pe motiv că aparțin unor lumi diferite.

Yıldız repetă testul ADN la alt laborator și rezultatul e același apoi îi cere ajutorul lui Kaya dar el îi spune că nu poate să facă nimic. Leyla află despre asta și o sfătuiește să facă și un test de maternitate. Yildiz îi urmează sfatul și când obține rezultatul află că copilul nu este al ei. Devastată, îi cere ajutorul lui Ender.

Ender se ocupă de găsirea copilului fără să afle Şahika. Patru copii s-au născut în acea zi în spital și după ce li se fac teste primilor trei, pe al patrulea nu îl găsesc fiindcă familia lui s-a mutat din țară. Ender se întoarce acasă la Yildiz cu vestea rea. Acum trebuie să anunțe poliția și asta înseamnă că Şahika va afla și va interveni din nou. Tocmai când situația părea fără speranță apare Halit la ușă cu fiul lor în brațe.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 5 varianta TV corespunde episodului 4 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.