Pretul fericirii – Episodul 6 Sezonul 3 / rezumat

6,976

Yildiz încearcă să îi spună lui Halit că Şahika a schimbat copiii dar el nu are nici o suspiciune în privința ei ci e sigur că a fost doar o greșeală a personalului din spital. Halit vrea ca Yildiz și copilul să locuiască cu el dar și să își continue relația cu Sahika. Yildiz îi spune în mod categoric că ea nu va locui în aceeași casă cu Sahika iar Halit îi dă puțin timp de gândire, fiind convins că până la urmă va accepta.

A doua zi Erim, Lila și Zehra merg să își cunoască frățiorul.
Toate planurile lui Şahika sunt date peste cap așa că va încerca o altă strategie. Ca să își poată atinge scopurile trebuie să se căsătorească cu Halit și nu poate face asta dacă Yildiz va locui cu ei așa că singura ei soluție e ca Halit să se certe cu Yıldız și să ia custodia copilului. Pentru început îl face pe Halit să creadă că Yildiz și Emir sunt împreună și vor crește copilul departe de el.

Şahika are un telefon ascuns pe care îl folosește doar când vorbește cu șeful ei. Ender intră în posesia acelui telefon și acum e cu un pas mai aproape de a afla pentru cine lucrează și ce urmărește.
La finalul episodului, Yildiz îl surprinde neplăcut pe Halit spunându-i că vrea să divorțeze.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 6 varianta TV corespunde episodului 5 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.