6 aplicații iPhone pentru a face Crăciunul și mai magic pentru copiii tăi

396

Păstrați viu spiritul Crăciunului cu aceste aplicații distractive pentru copii!

Se apropie Crăciunul și este o perioadă minunată a anului pentru copii și pentru cei mai tineri la suflet. Dar, fie că sunteți cei din urmă sau cunoașteți pe unii dintre primii, trebuie să recunoașteți că tehnologia joacă un rol important în acest sezon în zilele noastre. De aceea, am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai bune aplicații pentru iPhone care fac sezonul mai magic pentru copii.

1. PNP – Portable North Pole

Polul Nord portabil a devenit o tradiție anuală în multe case din întreaga lume. Acesta vă permite să creați conținut video și audio foarte personalizat pentru copiii dvs. direct de pe telefon. Puteți primi apeluri video și audio de la Moș Crăciun, mesaje video unidirecționale și chiar informații de fond despre ceea ce se întâmplă la Polul Nord, cu apariții ale spiridușilor, ale renilor și ale doamnei Crăciun.

Aplicația este, de asemenea, plină de funcții suplimentare, cum ar fi jocuri și activități pe care le pot face copiii dvs., toate protejate în siguranță în Colțul copiilor, pentru a păstra vie magia sezonului.

Aveți acces la un conținut limitat doar cu un cont gratuit, dar un abonament anual costă doar aproximativ 10 dolari, iar creatorii adaugă în mod constant conținut nou de care vă puteți bucura în fiecare an. Dacă aveți chef doar să vă băgați un pic în bazinul de conținut pe care îl oferă aplicația, puteți obține un singur videoclip pentru mai puțin de 5 dolari. Oricum ar fi, puteți fi siguri că va fi o experiență magică pentru copiii din viața dumneavoastră.

Descărcați: PNP – Portable North Pole (gratuit, abonament disponibil)

2. Elf Cam

După ce brandul “Elf on a Shelf” a explodat în urmă cu câțiva ani, copiii din întreaga lume au devenit îndrăgostiți de ideea unor spiriduși micuți care se plimbă prin casele lor atunci când ei nu se uită. Dacă doriți să aduceți această idee în propria casă, atunci Elf Cam este ocazia perfectă pentru a face acest lucru.

Această aplicație vă permite să creați un videoclip folosind tehnologia AR pentru a face să pară că un spiriduș neastâmpărat aleargă în jurul casei dumneavoastră.

Aveți mult control asupra elfului în cauză. Poți personaliza felul în care arată și poți controla calea pe care o urmează elful și animațiile elfului atunci când ajunge în anumite puncte de pe traseu. Videoclipurile rezultate sunt absolut fermecătoare și cu siguranță vor încânta orice copii mici care le vor vedea.

Din păcate, nu puteți salva sau partaja videoclipurile create fără a debloca mai întâi aplicația, ceea ce vă va costa 1,99 dolari, dar la un preț atât de mic, merită.

Descărcați: Elf Cam (gratuit, versiune premium disponibilă)

3. Santa Tracker

Santa Tracker face exact ceea ce scrie pe cutie; îl urmărește pe Moș Crăciun pentru dumneavoastră. Când porniți aplicația, vă va prezenta o numărătoare inversă până la momentul în care Moș Crăciun părăsește Polul Nord pentru a ajunge în locația dvs., precum și opțiunea de a urmări unde se află în acest moment.

Dacă îl urmăriți înainte de 24 decembrie, aplicația vă va informa chiar și asupra secțiunii de pe lista de lucruri bune și rele pe care o verifică în prezent (de două ori).

Pe lângă funcția de urmărire, aplicația este însoțită de animații care arată exact ce face Moș Crăciun în restul lunii decembrie. Acestea sunt deblocate pe măsură ce utilizați aplicația, dar puteți plăti 1,99 dolari pentru versiunea premium dacă doriți să le vedeți pe toate imediat.

Descărcați: Santa Tracker (gratuit, versiune premium disponibilă)

4. Speak to Santa Christmas Call 

Speak to Santa este similar cu Portable North Pole, dar se concentrează exclusiv pe apeluri video și audio, mai degrabă decât pe mesaje video unidirecționale.

La fel ca în cazul Portable North Pole, puteți personaliza experiența pentru copilul dumneavoastră, chiar și până la ceea ce îi spune Moș Crăciun. Așadar, dacă încercați să vă convingeți copilul că Moș Crăciun vrea ca el să se poarte mai bine sau că vrea să se spele pe dinți, aceasta este aplicația potrivită pentru dvs.

Deși cu siguranță nu reușește să atingă același nivel de rafinament ca Portable North Pole, Speak to Santa este o opțiune excelentă dacă doriți să aveți mai mult control asupra a ceea ce spune Moș Crăciun cu precizie. Costă în jur de 10 dolari pe an, la fel ca PNP, dar puteți alege să cheltuiți 30 de dolari în schimb pentru a obține un abonament pe viață pentru aplicație, ceea ce este o opțiune frumoasă.

Descărcați: Speak to Santa Christmas Call  (gratuit, abonament disponibil)

5. Catch Santa AR

Dacă preferați să aveți o versiune puțin mai puțin interactivă a lui Moș Crăciun pe care să le-o arătați copiilor dumneavoastră, atunci ar trebui să vedeți Catch Santa AR. Această aplicație folosește, de asemenea, tehnologia AR în mod similar cu Elf Cam, dar în această versiune este însuși marele om care apare în casa ta.

Faceți o hartă a etajului dvs. și alegeți un scenariu pentru a obține un videoclip grozav care îl arată pe Moș Crăciun în propria casă. Îl puteți face să apară pentru a lăsa cadourile, să se strecoare pe furiș sau chiar să vă vorbească ca și cum ar fi fost surprins în timpul livrării.

Aceste videoclipuri sunt perfecte pentru a le arăta copiilor tăi în dimineața de Crăciun, pentru a dovedi că l-ai văzut pe Moș Crăciun. La fel ca majoritatea aplicațiilor, Santa AR dispune de câteva achiziții în aplicație, cu nouă scenarii diferite disponibile pentru 0,99 dolari fiecare, sau puteți cumpăra întregul pachet pentru 5,99 dolari dacă vă place suficient de mult aplicația.

Descărcați: Catch Santa AR (gratuit, sunt disponibile achiziții în aplicație)

6. Santa’s Naughty or Nice List

Dacă ai un copil în viața ta și ai nevoie ca acesta să înceapă să se comporte mai bine, atunci ar trebui să încerci lista de lucruri rele și frumoase a lui Moș Crăciun. Există o mulțime de aplicații de liste de obraznici sau de drăguți care se prefac că îți scanează degetul și apoi îi dau copilului tău un rezultat aleatoriu. Problema cu cele mai multe dintre ele este că nu puteți controla rezultatul, ceea ce ar putea duce la supărarea nejustificată a unui copil bine crescut.

Santa’s Naughty or Nice List vă permite să alegeți ce se va întâmpla în meniul de opțiuni și include chiar și un mod bonus de cabină foto și un mini-joc. Nu există conținut premium în aplicație, dar dacă doriți să scăpați de reclame, puteți cheltui 0,99 dolari pentru a le elimina.

Download: Santa’s Naughty or Nice List  (gratuit, sunt disponibile achiziții în aplicație) )

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.