Păzește-mă de mine episoadele 46-48 (rezumat) Mahur afla cine este Marasli

2,123

Hilal îl împușcă pe Necati ca să nu îi dezvăluie Marasli unde este Mehmet Ince apoi pleacă. Marasli caută antidotul peste tot și fiindcă nu găsește nimic, așteaptă neputincios lângă Mahur. După un timp Mahur se trezește. Necati mințise că a otrăvit-o.
Mahur întreabă ce s-a întâmplat, de ce a leșinat și cine l-a împușcat pe Necati. Marasli îi spune că nu știe dar când el iese din cameră, Necati îi spune că Marasli l-a împușcat.
Mahur nu poate să creadă dar în același timp se gândește că Necati nu ar minți-o. Îl întreabă pe Marasli iar el neagă.
Marasli îl găsește pe Nevzat în magazia alăturată și îl salvează.
După aceea, îl duc pe Necati la spital. Mahur îi spune lui Marasli că nu mai știe în cine să aibă încredere și că s-a săturat de atitudinea lui misterioasă. Îi cere să plece și îi spune să se întoarcă la ea doar când îi va spune ce îi ascunde.

Savas, pe de altă parte, nu poate înțelege de ce Necati i-a salvat pe Mahur și pe Marașli. Pe deasupra, când Ilhan spune că Necati l-a împușcat pe Omer, acesta este complet confuz.
El decide să meargă la casa pe care i-a arătat-o ​​fratele său cu ani în urmă, bănuind că se află acolo. Pe drum se întâlnește cu ei în timp ce se îndreptau spre spital și împreună cu oamenii lui vor să îi împuște dar ei scapă cu bine. Savas este tot mai sigur că Necati îl trădează.

Marașli își dă seama că există un trădător în organizație de la care Necati a aflat că Mehmet Ince este în viață.
Îi spune lui Hilal că părăsește organizația fiindcă nu mai are încredere în nimeni și că va continua investigațiile pe cont propriu. Vrea să îi spună totul lui Mahur dar Necati i-a spus deja că este agent secret și că se folosește de ea pentru a afla informații despre familia lor. Când Marasli merge să vorbească cu ea, Mahur este foarte supărată pe el și îi reproșează că a mințit-o și a folosit-o.

Savas îl ia pe Necati din spital și îl confruntă cu Ilhan și Aziz. Îi cere să-i împuște dar Necati nu poate să facă asta și îi zice să-i elibereze că ei sunt nevinovați și că el l-a împușcat pe Omer.

Acesta este rezumatul episodului 17 original, care are 2 ore si 17 minute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.