Căsătorie cu bucluc episoadele 85,86,87 (rezumat)

3,039

Melahat a aflat că Ayse și Kerem se iubesc și trece de partea lor dar nu îi spune lui Yelda. Ea vine cu o scuză pentru a se întoarce acasă. O sfătuiește pe Ayse să fie drăguță cu soacra ei și să îi câștige aprobarea.
Ayse îi cere sfatul cumnatei sale iar Nazmiye o învață să îi facă complimente.

Yelda se preface că se îmbunează și îi cere lui Ayse să participe la un eveniment caritabil în locul ei. Ayse acceptă bucuroasă fără să știe că planul ei este să o țină departe de o petrecere care va avea loc acasă la ea și la care vor participa oameni de afaceri importanți din cercul de prieteni ai familiei dar și reporteri.
Yelda o invită și pe Ceyda și îi cere să danseze valsul de deschidere împreună cu Kerem.

Când Kerem își dă seama care este planul lui Yelda, le cere ajutorul lui Gonca și lui Volkan.
Ei merg după Ayse și o ajută să se pregătească și să ajungă la petrecere la timp pentru a dansa valsul de deschidere cu soțul ei.

Erkut îi invită pe Feyza și pe Atilla acasă la el atunci când apartamentul lor este inundat și au nevoie de cazare pentru câteva zile, cât durează reparațiile. Cu toate acestea, regretă atunci când Atilla îi cucerește familia și primește aprecieri din partea tuturor.

Kerem a aflat că Muhsin este cel care i-a luat cafeneaua tatălui lui Ayse și pe tot parcursul episodului este nehotărât dacă să îi spună lui Ayse sau nu.
La finalul episodului, după petrecere, Kerem îi spune lui Volkan că a decis să nu îi zică și să distrugă dovezile fiindcă nu vrea să riște să o piardă. El nu știe că Ayse este în spatele lui și aude conversația lor.

Acesta este rezumatul episodului 25.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.