Păzește-mă de mine episoadele 49-51 (rezumat)

1,496

Mahur a aflat de la Necati că Marasli este agent secret. Deși Marasli îi spune că a vrut să îi zică, ea nu îl mai crede. Marasli încearcă să îi spună că Necati este asociatul lui Savas însă Mahur nu vrea să îl asculte și nu poate să creadă așa ceva.
După ce Marasli îi spune lui Hilal că o iubește foarte mult pe Mahur și că nu se va întoarce, ea distruge toate informațiile și documentele despre el.

Necati merge la mormântul lui Omer, regretând că nu poate să îi ucidă pe Aziz și pe Ilhan și să îl răzbune.
Savas le spune lui Aziz și lui Ilhan că Necati este fiul lui Omer și că el a fost cel care a vrut să răzbune moartea tatălui lor și le-a cauzat toate necazurile. Aziz este sigur că Necati este fiul său. Ba chiar îi spune lui Savas că a făcut și un test ADN cu ani în urmă.

Următoarea zi, Maraşli o duce pe Mahur la locul unde îşi păstrează documentele despre cazul pe care îl investighează şi îi povesteşte totul de la început. Îi arată hârtia cu logo-ul companiei pe care a găsit-o în casa tipului care a împușcat-o pe Zelis și îi spune că îl caută pe cel care a scris numărul de înmatriculare pe ea.
Îi spune că a demisionat și că până acum, misiunea era prioritară pentru el și nu se aștepta să se îndrăgostească de ea.
Chiar atunci, Mahur primește un telefon de la bărbatul care urma să îi ajute pe Aziz și pe Ilhan să fugă în străinătate. Când el îi spune că au dispărut brusc, Mahur merge în port să descopere ce s-a întâmplat cu ei. Marasli insistă să o însoțească și împreună află că Savas i-a răpit.

Între timp, Savas îi spune lui Necati că este fiul lui Aziz și vrea să îl ucidă dar Suat îl salvează. Necati merge acasă și găsește testul ADN în seiful lui Aziz.
Șocat și devastat că și-a distrus propria familie, îl sună pe Savas și îl imploră să îi lase pe tatăl și pe fratele său să plece și să își încheie socotelile cu el.
Văzând că nu îl poate convinge, pleacă să îi salveze. Marasli și Mahur tocmai ajunseseră acasă după ce au aflat că Ilhan și Aziz sunt la Savas. Necati îi cere ajutorul lui Maraşli și pornesc împreună spre Savas.
Necati îi spune lui Marasli că cineva l-a mințit și l-a folosit în toți acești ani ca să își distrugă familia. Nu spune cine este acea persoană, dar recunoaşte că el a organizat atacul în care Zeliş a fost rănită.
Savas îi ucide pe Ilhan și pe Aziz iar când Maraşli ajunge la ei, ajunge și poliția și îl arestează, el fiind principalul suspect. Necati care era afară, când află că au fost uciși, se duce acasă și se sinucide.
Mahur este sigură că Marasli este nevinovat. Când îl vizitează, Marasli îi spune să nu mai meargă la el și să nu îl aștepte fiindcă este închis pe viață și nu are speranțe că va fi eliberat.
Când pleacă de la el, Mahur își amintește că ea însăși a scris numărul de înmatriculare a mașinii lui Mehmet Ince pentru Necati care îl primise de la cineva prin telefon.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.