Doctorul Minune episodul 54 (rezumat) Ezo pleacă

5,229

O femeie a atacat-o pe Nazli la sfârșitul episodului anterior. Nazli este salvată de către Ferman. Femeia este mama unuia dintre copiii pe care i-au adus din sat și se descoperă că are o tumoare pe creier apoi îi fac intervenția chirurgicală necesară.

Ali i-a spus lui Nazli că Ezo este bipolară.
Nazli vrea să-i mai dea fetei o șansă și o invită acasă la Ali la cină.
Ezo merge dar apoi le spune că ea a vrut să se împace cu Ali și să petreacă timpul împreună singuri, la fel ca înainte, nu să fie în plus.
Ali își dă seama că ea îl place.

Ferman nu suportă apropierea dintre Tanju și Beliz. O întreabă pe fosta lui iubită dacă simte ceva pentru Tanju. Beliz spune că nu simte nimic pentru moment, dar poate pe viitor. Când îl întreabă pe Ferman dacă are ceva de spus, se supără când primește un răspuns negativ de la el.

Un bărbat pe nume Levent, ajunge la spital. În trecut a fost iubitul lui Vuslat. Familia ei nu le-a permis să fie împreună fiindcă el era sărac și au căsătorit-o pe Vuslat cu altcineva.
Din păcate nu se poate face nimic pentru a-i salva viața. Deși Vuslat îi mobilizează pe toți medicii, în special pe Ali, nu se găsește nici o soluție.
În timp ce Levent este în comă, Vuslat îi spune că Ezo este fiica lui. Și el este bipolar.
Ezo aude totul. Este devastată și îi reproșează că i-a ascuns cine este tatăl ei biologic mai ales pentru că ea întotdeauna s-a întrebat de ce este singura bipolară din familie și s-a învinovățit pentru asta. Își ia rămas bun și nu vrea să o mai vadă niciodată.
Când iese din biroul ei se întâlnește cu Ali care o întreabă dacă este adevărat că are sentimente pentru el. Ezo îi spune că nu știe și că a vrut doar să o iubească și pe ea cineva. Îl întreabă din nou de ce nu a vrut să mai fie prieteni. Ali îi spune că mama ei i-a cerut să stea departe de ea fiindcă este autist. Îi zice că el o iubește și să nu permită nimănui să o facă să creadă că nu poate fi iubită din cauza bolii ei. Ezo pleacă.

Acelya a început să studieze psihologia. Deși locuiesc în aceeași casă, iubitul ei nu știa nimic și nici măcar nu a observat că studiază zilnic pentru că este preocupat de firma lui.
Acelya îi spune că poate ar fi mai bine să se despartă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.