Dragoste si pedeapsa Episodul 25 (rezumat)

1,078

Yasemin este hotărâtă să nu îi spună lui Savaș că Omer este fiul lui înainte de a o cere în căsătorie.
Mehmet, fostul logodnic al lui Yasemin încearcă să îi câștige din nou inima.
În timp ce Savaș era cu Yasemin la restaurant, Cicek îl sună să îi spună că părinții ei au cumpărat o casă în Istanbul pentru a fi mai aproape de ea. Între timp Savaș plecase la baie și și-a lăsat telefonul pe masă. Yasemin răspunde la telefon iar Cicek îi spune ce să îi transmită lui Savaș. Când se întoarce Savaș, Yasemin îi spune că l-a sunat sora lui vitrega. Lui Savaș nu îi este deloc ușor fiindcă trebuie să o mintă în legătură cu Cicek.

Nazan îi cere ajutorul lui Cicek pentru a o ajuta să îl să îl găsească pe Bora care dispăruse o zi întreagă după ce a pierdut toți banii la bursă.

Sahnur acceptă ca Cicek să își îndeplinească visul de a deveni profesoară cu condiția ca ea să facă orice pentru a-l cuceri pe Savaș.
Cicek îi scrie o scrisoare lui Savaș în care își mărturisește sentimentele care le are pentru el dar nu primește nici un răspuns.
Savaș se pregătește să meargă acasă la Yasemin la cină. Sahnur îi arată o știre dintr-un ziar unde era o fotografie cu el și cu Yasemin și îl întreabă dacă ea este femeia pe care el o iubește și îl avertizează că nu îi va da voie să se căsătorească cu ea niciodată. Savaș îi răspunde că nu intenționează să îi ceară acordul și oricum va divorța de Cicek, apoi merge în camera lui Cicek și vrea să îi spună că vrea să divorțeze de ea. În acel moment se aud niște împușcături afară. Imediat apar părinții lui Cicek iar Ahmet încearcă să pară că este îngrijorat pentru familia Baldar.
Savaș o sună pe Yasemin și o anunță că a intervenit o problemă în familie și întârzie la întâlnire. Yasemin se supără și îi reproșează că de fiecare dată când trebuie să se întâlnească se întâmplă ceva. El îi promite că într-o zi îi va explica totul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.