Aripi frânte episodul 22 (rezumat)

5,569

Zeynep l-a lovit pe Ahmet în cap foarte grav.
Crede că l-a ucis și merge în sat și îl sună pe Onur de la un magazin.
Onur merge după ea iar când se întorc la Ahmet îl găsesc în viață. Zeynep vrea să îl ducă la spital dar Onur insistă să îl lase acolo pentru că crede că Ahmet se preface ca să o facă să îi pară rău pentru el și să rămână alături de el din cauza remușcărilor.
Ahmet îi urmărește cu mașina, furios că Zeynep l-a abandonat rănit și vrea să îi determine să facă accident. Le pierde urma apoi renunță să îi mai urmărească pentru că este foarte amețit. Ajunge la un capăt de drum și în timp ce mașina cade în mare, el coboară la timp pentru a se salva. Un bărbat îl găsește și îl duce la spital.

Zeynep se teme că Ahmet va merge după ea.
Onur îi spune că îi va fi mereu alături dar încă e foarte supărat pe ea și nu știe dacă va mai putea să aibă încredere în ea.

Muzaffer merge după Mert acasă la Nefise.
Mert nu vrea să plece și insistă ca Nefise să se întoarcă și ea la vilă.
Cemre e concediată fiindcă a întârziat la salon în ziua când Zeynep a fost răpită. Suat vorbește cu șefa ei pentru ea și după ce îi explică situația, Cemre este reangajată dar ea crede ca Kaan a vorbit cu șefa ei și vrea să îi mai dea o șansă.
Azime se folosește de Lutfu ca să se întoarcă la vilă.

Profesoara lui Mert le spune lui Muzaffer și lui Nefise că copilul nu este bine și că se învinovățește pentru despărțirea lor. Îi sfătuiește să petreacă mai mult timp cu el iar Nefise este de acord să meargă la vilă în fiecare zi pentru el.

Este găsită mașina lui Ahmet dar el este dispărut. Tatăl lui crede că a murit și vrea să se împuște. Ceylan o sună pe Zeynep și o cheamă la magazinul lui. Zeynep merge cu Onur și cu familia ei să îl oprească.
Când îi vede, Rahmi îi învinuiește pe Zeynep și pe Onur și vrea să îi împuște pe ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.