Aripi frânte episodul 39 (rezumat)

5,863

Muzaffer a visat că Emre este Murat, fiul lui și face o cădere nervoasă. Se închide în camera lui iar Azime o cheamă pe Nefise să vorbească cu el.
Muzaffer a păstrat camera copilului așa cum a fost sperând că într-o zi îl va găsi dar acum interpretează visul ca pe un semn că a venit timpul să accepte că fiul lui a murit.
Se hotărăște să strângă toate lucrurile lui pe care le-a păstrat și să-i dea acea cameră lui Emre. Îi spune lui Nefise că a putut să facă acest pas datorită ei, pentru că ea i-a dat putere.

Suat o întreabă pe Cemre de ce nu vrea să fie iubita lui. Cemre, care deja a pus ochii pe Kartal pentru că este bogat, îi spune că nici o femeie nu s-ar putea gândi la un viitor alături de el pentru că nu are o situație financiară bună.

Onur pregătește o surpriză pentru Zeynep. Vor petrece o zi singuri împreună, la picnic dar Ahmet are grijă să le strice planurile.
El pune pe cineva să îi urmărească și să plaseze colierul pe care i l-a dăruit lui Zeynep în locul unde vor sta ei.
Când Zeynep îl găsește, crede că Ahmet este în zonă și îl strigă să iasă din locul unde se ascunde. Onur încearcă în zadar să o calmeze și sfârșesc amândoi prin a cădea în noroi.
La urmă, Ahmet trimite un cuplu la ei să spună că au pierdut un colier acolo. Zeynep își cere scuze de la Onur pentru că a distrus întâlnirea lor din cauza suspiciunii dar în sinea ei, e sigură că Ahmet a făcut toate acestea.

Ahmet profită de faptul că ei nu sunt la firmă și îl convinge pe Muzaffer să încheie un parteneriat cu unchiul lui.
În timp ce Azime încearcă să o oprească pe Tuba să vorbească cu Muzaffer, fac accident.
Ea scapă cu bine dar Tuba este rănită grav și nu poate vorbi.
Atunci Zerrin o cheamă pe Nefise la ea și îi spune că ea se va asigura că Muzaffer află că Emre este fiul lui Kemal.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.