Jocurile iubirii episoadele 1-3 (rezumat)

4,687

Asiye (Oyku Karayel) și Cemal (Akin Akinozu) s-au căsătorit din iubire dar problemele financiare au umbrit fericirea lor și după câțiva ani, Cemal își părăsește familia pentru o viață mai bună, în ziua când se naște cel de-al doilea copil al lui.
Asiye se luptă singură timp de 6 ani și își crește cei 2 copii, Nergis și Ugur, până într-o zi când viața ei ia o turnură neașteptată după ce fiica ei de 15 ani îl ucide pe vecinul lor.
Asiye pornește într-o cursă contra cronometru din Amasya spre Edirne, unde vrea să îi lase pe copii în siguranță la mătușa ei și apoi să se predea în locul lui Nergis.

În drumul lor încărcat cu multe obstacole, Asiye îl întâlnește pe Mahir (Sarp Apak).
Mahir este un tânăr om de afaceri care locuiește de mult timp în străinătate și se întoarce la Istanbul pentru a-și vizita familia pe care nu a mai văzut-o de 17 ani. Când înțelege că Asiye și copiii ei se află într-o situație dificilă, se oferă să îi ducă la Edirne. Deși nu știe de ce fug, îi ajută să treacă de un control de rutină al poliței, spunând că sunt familia lui.
La scurt timp după aceea, au un accident de mașină.

În timp ce Mahir este la terapie intensivă, Asiye spune familiei lui și poliției că este soția lui.
Asiye se vede nevoită să se adăpostească la familia lui Mahir până când face rost de bani și găsește un loc unde să meargă fiindcă în ultimul moment află că mătușa ei din Edirne se mută în curând în Germania.

Familia lui Mahir lucrează pentru familia Demirhan și locuiesc în anexa conacului lor.
În acest loc, Asiye și copiii ei se trezesc confruntați cu o nouă provocare.
Cemal, care i-a abandonat cu ani în urmă, este căsătorit cu fiica familiei Demirhan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.