Totul pentru familia mea episodul 45 (rezumat)

9,966

Ogulcan, Doruk și Kaan îi salvează pe Omer și pe Asiye din clădirea în flăcări.
Omer bănuiește că Tolga a provocat incendiul dar nu are dovezi.
Câteva zile mai târziu, un coleg găsește între fotografiile pe care le-a făcut la petrecere, și o fotografie făcută întâmplător cu momentul când Tolga a dat foc la perdelele din local, după ce a închis-o pe Asiye în baie.
El îi arată fotografia lui Omer apoi o șterge ca să nu aibă probleme cu Tolga.
Omer vrea să îi arate dovada directorului ca să îl exmatriculeze pe Tolga dar Tolga se bazează pe Akif și îi spune că oricum se va întoarce însă nu vrea să se afle ce a făcut și să aibă probleme cu tatăl lui. Îi propune o înțelegere și îi oferă bani în schimbul tăcerii lui. Omer își amintește de Orhan care tocmai a fost bătut de cămătar pentru că a întârziat să plătească datoria.
Îi cere lui Tolga 20 de mii de lire și plătește datoria unchiului său. Cămătarul îi spune că i-ar fi de folos un tânăr curajos ca el și îi propune să lucreze pentru el dar Omer refuză.

Emir se transferă la liceu și intenționează să le facă zile grele verișorilor Eren. Tolga se împrietenește cu el, amândoi având același scop.

Doruk și Asiye candidează pentru poziția de reprezentant al elevilor.
Cei doi dau un pariu, dacă Doruk câștigă, Asiye ia masa cu el de ziua îndrăgostiților și dacă câștigă Asiye, vor ajuta la un adăpost de animale.
Când află de pariu, Kaan o ajută pe Asiye să câștige dar până la urmă este egalitate și amândoi vor fi reprezentanți. Amândoi au câștigat și pariul și petrec ziua îndrăgostiților împreună.

Șengul l-a văzut pe Akif când a avut loc incendiul și a început să își amintească unele conversații cu el.
Fiindcă doctorița o sfătuiește să petreacă timp în locurile unde obișnuia să meargă, Şengül o roagă pe Nebahat să îi permită să lucreze la ea. Nebahat acceptă să o ajute dar Akif se gândește că este mai bine să nu își amintească nimic și o duc amândoi acasă. Pe drum, Șengul își amintește că Akif l-a împins pe Veli de pe clădire și când ajunge acasă, îl acuză în fața întregii familii că este criminal.

În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 39.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.