Jocurile iubirii episoadele 58-60 (rezumat)

3,323

Asiye îi spune lui Mahir că Cemal este fostul ei soț și tatăl copiiilor și îl asigură că nu este nimic între ei dar recunoaște că el încă o iubește.

Cemal îi spune lui Zuhal că Asiye este fosta lui soție și o roagă să nu se mai amestece pentru că vrea să îi spună el lui Helin.
Fikret află și el acest secret de la Gulsum.

Ugur a aflat că Cemal este tatăl lui și îi cere explicații lui Asiye. Cemal încearcă să vorbească cu el dar Ugur îl respinge și se agață în schimb de Mahir care i-a fost tată în ultimele luni. La fel ca Nergis, este gelos pe Ahmet și nu mai vorbește cu el.

Cemal închiriază o casă în apropiere dar amână divorțul pentru că Helin trece printr-o perioadă grea, cu boala tatălui ei care se pregătește de operație.

Raci află și el că Harun este bolnav.
Această veste îi unește pe frații Demirhan, chiar și pe Mahir și pe Raci.
Toți trei organizează o masă specială în familie pentru a-l bucura pe tatăl lor.

Alican îl înregistrează pe Necmi când îi spune unui prieten cum a păcălit-o pe Ilayda să se căsătorească cu el apoi le pune înregistrarea lui Ilayda și părinților ei.
Ilayda vrea să divorțeze iar Necmi este alungat. La furie, vrea să spună familiei totul despre Asiye. Emine încearcă să îl oprească și el cade pe scări și se lovește grav.

Mahir se ceartă cu Cemal iar Zahide trece întâmplător pe acolo și află că Cemal este fostul soț al lui Asiye și tatăl copiiilor ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.