Totul pentru familia mea episodul 86 (rezumat)

7,782

Leyla este dusă la spital și toți colegii îl susțin pe Tolga în acest moment dificil. Sarp o învață pe Susen să mintă că nu știe cum a căzut. Susen îi povestește de ce s-au certat, fără să bănuiască faptul că Sarp ar putea folosi acest incident împotriva lui Omer.

Omer nu înțelege de ce Susen s-a împrietenit brusc cu el.

Akif ia înregistrarea camerei de supraveghere din club ca să o ajute pe Susen să ascundă implicarea ei.

Omer îi spune lui Asiye că vrea să se mute în casa tatălui său din orgoliu, ca să îi dovedească lui Sarp că nu este doar o greșeală din trecutul lui cum spune el. Asiye nu vrea să locuiască cu familia lui Ahmet care îi umilește de câte ori au ocazia.

Omer îi spune tatălui său că nu se mută fără surorile lui iar Ahmet îi propune să nu se grăbească și să le ofere timp ca să se obișnuiască unii cu alții.

Asiye și Doruk se angajează la altă croitorie cu prietena lor Gulay.

Nebahat o salvează pe Ayla de un accident și se împrietenesc din nou.

Orhan decide să rămână cu Gonul dar a doua zi află că l-a mințit că este însărcinată.

După câteva zile, Leyla moare în spital. Tolga acceptă să îi doneze inima unei fete din vecini pe care au cunoscut-o recent.

Ahmet îi invită pe Omer și pe surorile lui  să ia masa împreună cu familia lui dar Asiye refuză așa că Omer merge singur. Ahmet îi dăruiește o motocicletă lui Omer, pe care Sarp spera că i-o va cumpăra lui. Astfel, îl instigă și mai tare pe Sarp împotriva lui Omer. În timp ce Omer este la ei, Susen merge la Sarp după ce tocmai a aflat că Leyla a murit. Sarp o îmbrățișează și o consolează. Omer iese din casă chiar atunci și îi privește șocat.

În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 74.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.