Totul pentru familia mea episodul 106 (rezumat)

13,582

Episodul anterior s-a încheiat cu petrecerea pe care au dat-o Akif și Nebahat pentru Bahar. Bahar și Emel au vrut să vizioneze un film pe laptop dar au nimerit chiar CD-ul cu accidentul lui Leyla. Tolga a intrat în birou chiar atunci dar nici unul nu a văzut filmarea pentru că Ogulcan i-a chemat pe toți jos.

Ogulcan a rămas în birou și el a văzut filmarea și a aflat că Leyla a căzut de pe scări în timp ce se certa cu Susen.
Când se întoarce acasă, îi povestește tatălui său. Șengul îi aude vorbind și apoi îi spune lui Orhan cum Leyla a aflat că Melisa l-a accidentat pe Kadir. Ea se teme că Ogulcan va păți ceva, la fel ca toți ceilalți care au aflat secretele lui Akif și îi spune lui Orhan să îi zică lui Ogulcan să nu mai spună nimănui. Apoi ea îl amenință pe Akif că îl va ucide dacă îi face ceva lui Ogulcan.

Ogulcan este foarte afectat de ce a aflat însă alege să nu îi spună lui Tolga pentru că abia și-a mai revenit după moartea surorii lui dar și pentru că se teme că îi va face ceva lui Susen și își va distruge viața.
Este furios pe Susen pentru că nu i-a spus lui Tolga și pentru că se comportă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. O întreabă de ce s-a certat cu Leyla atunci iar Susen îl lasă să creadă că s-au certat din gelozie.

Aybike se hotărăște să îi spună lui Berk că Elif este sora lui dar se răzgândește când vede că nu se înțeleg deloc.

Ahmet îi spune lui Suzan că își dorește ca ea să îi mai dea o șansă. Suzan îi spune că se mai gândește.
Șeval se întoarce acasă la Ahmet temporar pentru că nu mai are bani pentru hotel.

Akif își caută fostele iubite și le cere să-i spună ce părere au despre el. Toate sunt supărate pe el iar Akif le înregistrează când îl insultă apoi îi duce înregistrările lui Nebahat. Ea apreciază străduința lui și îl iartă pentru lucrurile rele pe care i le-a spus lui Suzan despre ea.
Akif îi pregătește și o surpriză romantică la club.

Sarp are un conflict cu Orhan și îl convinge pe Ahmet să îl concedieze dar apoi Omer vorbește cu Ahmet pentru unchiul lui și îi spune că nu are nici o vină și că Sarp a mințit. Ahmet îl cheamă înapoi pe Orhan iar Sarp se enervează pentru că a ales să-l creadă pe Omer.
Mai târziu, Sarp îi întinde o cursă lui Orhan și face să pară că a furat din școală.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.