Prețul fericirii episodul 111 (rezumat) Cagatay o înșală pe Yildiz

4,876

Hasan Ali a murit în explozie iar Cagatay le învinuiește pe Yildiz și pe Ender deși dușmanii lui au pus bomba în casă.
El a preluat afacerea dar după șase luni este în pragul falimentului. Yildiz îl supără pentru că nu înțelege cât de gravă este situația și cheltuie bani pe haine și petreceri. Ea nu își dă seama că au probleme serioase și că soțul ei vrea să ia o decizie în legătură cu căsnicia lor.

Ender s-a mutat în Londra cu Kaya dar se plictisește de viața simplă lipsită de intrigi și se întoarce. Kaya, în schimb, este mulțumit de viața liniștită de acolo și se despart.

Emir lucrează acum la restaurantul lui Omer.
Caner abia și-a revenit după ce Zehra a plecat.

Feyza i-a spus lui Cagatay că Atlas nu este fiul lui.
Ei doi sunt prieteni apropiați iar Asuman o avertizează pe Yildiz în privința lor în repetate rânduri.
Ender o instigă și ea încât Yildiz merge la companie și face un scandal acuzându-i pe amândoi.
Ulterior, Omer și Feyza spun că sunt împreună de o lună iar Yildiz trebuie să își ceară scuze de la Cagatay și de la Feyza.

Cagatay se supără pe ea și seara rămâne la hotel.
Ender e sigură că Feyza îl folosește pe Omer pentru a ascunde aventura cu Cagatay însă le spune doar lui Caner și lui Emir. Ea crede că Cagatay este cu Feyza la hotel deoarece ea anulează întâlnirea cu Omer pe care au stabilit-o în acea seară sub pretext că fiul ei s-a îmbolnăvit.
Ender și băieții îl conving pe Omer să meargă cu toții să o ajute pe Feyza. Când ajung, Feyza nu este acasă și îi întâmpină bona. Pe deasupra, copilul este bine. Feyza ajunge mai târziu și minte că a fost la farmacie.
Din discuția ei cu bona reiese că într-adevăr ascunde ceva și îl folosește pe Omer. Ender îi spune între patru ochi că nu îi va permite să aducă intrigi în companie și în viața celor din jurul ei.

Cagatay se întoarce dimineața acasă și se ceartă din nou cu Yildiz. De data aceasta îi spune că s-a săturat de ea și îi face tot felul de reproșuri.
La finalul episodului, aflăm că Cagatay o înșală pe Yildiz cu noua lor vecină, Kumru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.