Valurile vietii – episoadele 64-65-66 (rezumat)

2,541

Yildiz si copiii se mută la hotel după ce și-au pierdut casa din cauza datoriilor lui Evren. Faryali încearcă să vândă bijuteriile mamei lui ca să îi ajute dar când Yildiz află ce vrea să facă, îl oprește.
Asli se mută și ea la hotel. Se întâlnește din nou cu mama ei în Izmir să o întrebe dacă știe ceva de părinții ei biologici iar ea îi spune că tatăl ei e din Bodrum și o îndrumă să vorbească cu un om care știe mai multe. Asli îl roagă pe Kelebek să îl găsească pe acel om și când află unde locuiește, merge să vorbească cu el. El își amintește că mama ei făcea brățări și bunica ei le vindea în oraș și că tatăl ei era îndrăgostit de altă femeie, dar nu îi spune numele lor.

Bora, fratele lui Gozde, împreună cu Lal asistenta lui personală, se mută în Bodrum.
Faryali încearcă să obțină un împrumut pentru a plăti datoria lui Evren dar Bora îi încurcă planurile. Pe de altă parte, Ateş află de la directorul băncii că Bora e cel care le face probleme.

Bora îi cere lui Evren să se căsătorească cu Gozde pentru ca copilul lor să nu fie ilegitim și în schimb îl va lăsa să se ocupe de toate hotelurile lui Cahit. Evren acceptă cu condiția să îl facă pe Faryali să plece din oraș. După aceea Bora se întâlnește cu Faryali și îl amenință că le va face rău lui Yildiz și copiiilor dacă nu părăsește orașul.

După întâlnirea cu Bora, Faryali o duce pe Yildiz în parcul unde se întâlneau în tinerețe. Povestesc despre trecut apoi Faryali o întreabă dacă are încredere în el iar Yildiz îi răspunde că are încredere. Faryali și Yildiz se îmbrățișează și se sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.