Ma numesc Zuleyha – Episodul 14 (rezumat)

4,894

Yilmaz și Fekeli au bănuit că
Demir și Cengaver le-au pregătit o capcană și au fugit înainte ca bomba să explodeze.
În acea seară, Demir și Zuleyha merg la o petrecere de logodnă unde este invitat și Yilmaz. Demir este șocat când îl vede iar Yilmaz îi zâmbește disprețuitor. Demir se enervează fiindcă o vede pe Zuleyha că îl privește pe Yilmaz și îi face o scenă de gelozie apoi o ia și pleacă de la petrecere.

Hunkar și Fekeli se întâlnesc.
Fekeli îi spune că fiul ei a încercat să îl ucidă dar nu a reușit și este sigur că va incerca din nou, iar dacă vrea doar ea îl va putea opri. Ea l-a întrebat cine îl va opri pe Yilmaz să îl ucidă pe Demir iar el i-a promis că el îl va opri.
Oamenii din Adana au avut o mare surpriză. Fiecare casă a primit cadou de la Fekeli fructe și legume proaspete. El le spune sătenilor că ușa lui nu va fi niciodată închisă pentru ei.
Saniye a pierdut copilul și merge la Gaffur să îi dea vestea tristă. El era ascuns de câteva zile într-un hambar fiindcă Demir și Hunkar trebuiau să creadă că este la Istanbul în căutarea lui Gulten. Hunkar o vede când se întoarce și se gândește să o urmărească când o mai vede plecând de la fermă.

Gulten încearcă să facă un pas spre Yilmaz și intră în camera lui sub pretextul că trebuie să îi ducă niște haine. El îi spune că nu este bine să fie în camera lui fiindcă cineva ar putea înțelege greșit și îi spune să nu mai facă asta niciodată. Ea își cere scuze și pleacă supărată. Toate visele ei au fost spulberate.
A doua zi Hunkar îi găsește pe Saniye și pe Gaffur în hambar. Ei o imploră să nu îi dea afară măcar pentru copilul pe care îl așteaptă. Ei nu îi spun adevărul că Saniye a pierdut copilul. Mai târziu Hunkar o sună pe Gulten și îi spune să se întoarcă la fermă, altfel îi va da afară pe Saniye și pe Gaffur. Gulten își împachetează lucrurile și pleacă la fermă. Când ajunge îi spune lui Hunkar ce probleme i-a făcut Gaffur și cum a salvat-o Yilmaz. Hunkar le spune tuturor că Gulten a fost plecată la o rudă la Istanbul și nu are nici o vină pentru furtul bijuteriilor lui Sermin.

Sebahattin îi arată lui Sermin niște fotografii cu ea și cu Veli și îi cere divorțul. De asemenea el știe că ea i-a dat bijuteriile lui Veli pentru a le vinde. Sermin își dă seama că pe lângă bijuterii și-a pierdut și toți banii pe care i-a dat împrumut lui Veli pentru investițiile sale.
Hunkar o ceartă pe Sermin și îi spune că nu ar fi trebuit să aibă încredere în el. Îl trimite pe Said să îl găsească pe Veli.

Yilmaz și Zuleyha se întâlnesc din întâmplare la colibele muncitorilor. Nazire era bolnavă iar ei au dus-o la spital.
Fadik îi vede și îi spune lui Demir.
Nazire a fost internată în spital iar Yilmaz se oferă să o conducă pe Zuleyha acasă. La început ea ezită dar el îi spune să nu se teamă fiindcă o va lăsa undeva în apropierea conacului și nu o va vedea nimeni iar ea acceptă și urcă în mașina lui.
Demir pleacă după ei și le blochează drumul. Yilmaz coboară și amândoi au armele îndreptate unul asupra altuia.
Zuleyha coboară din mașină și încearcă să îi oprească.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.