Ma numesc Zuleyha – Episodul 25 (rezumat)

6,878

Mujgan conducea mașina lui Yilmaz iar Zuleyha era cu ea în mașină. Mujgan se grăbea să ajungă cât mai repede într-un sat la un pacient bolnav. Din cauza că frâna nu mai funcționa, Mujgan face un accident.
Hunkar o aștepta pe Zuleyha în biroul lui Demir fiindcă Zuleyha îi spusese că merge să facă niște cumpărături în oraș. Un coleg de-al lui Demir le spune că tocmai a văzut-o pe Zuleyha urcând în mașina lui Yilmaz. Hunkar se grăbește să se întoarcă la fermă fiindcă se temea că Zuleyha a luat copilul și a fugit cu Yilmaz. Demir își dorea cu disperare ca Zuleyha să nu fie în mașina care noaptea trecută fusese sabotată din ordinul lui. Merge la fabrica de bumbac să îl caute pe Yilmaz dar acolo află că el fusese văzut în mașina lui Mujgan.

Yilmaz află de la Sebahattin că Mujgan trebuia să meargă în acel sat dar nu a ajuns. Yilmaz își dă seama că s-a întâmplat ceva cu ea și merge să o caute. Când ajunge la locul accidentului mai întâi o vede pe Zuleyha lângă mașină în stare de inconștiență. Disperat o ia în brațe și plângând o roagă să nu îl părăsească fiindcă ea este prețioasă pentru el. O sărută pe frunte. Mujgan începe să își revină iar el se grăbește și merge la ea. În acest moment Zuleyha se trezește și îl aude cum o încurajează pe Mujgan. Ea nu știe că el a ținut-o în brațe și a sărutat-o.
Amândouă sunt transportate la spital dar din fericire nu a fost nimic grav. Din cauză că nu era nici un salon liber, au fost nevoite să stea în aceeași cameră.

Demir este anunțat că Zuleyha este la spital. Când ajunge află că a fost cu Mujgan în mașină dar nu a intrebat-o nimic. El încearcă să o transfere într-un alt salon dar fără nici un rezultat. Din nefericire trebuie să se suporte toți patru, ceea ce nu este confortabil pentru nici unul dintre ei.
Zuleyha suferă mult când vede apropierea dintre Yilmaz și Mujgan și seara târziu îl roagă pe Demir să o ducă acasă. Se întorc la fermă chiar dacă medicul îi spusese că trebuie să mai rămână câteva zile în spital.
Fekeli și Yilmaz bănuiesc că Demir a sabotat mașina. Fekeli îl avertizează că acest lucru a fost făcut în garajul lor și de aici înainte va trebui ia măsuri de precauție pentru siguranța lor.

Gaffur este trimis de Hunkar la farmacie în oraș. El se gândește să cumpere un cadou pentru Seher. Îi cumpără un batic și o pereche de cercei de aur. Când se întoarce la fermă reușește să îi dea baticul dar când să îi dea cerceii apare cineva și el ascunde cerceii în buzunar. Seara, Saniye găsește cerceii iar Gaffur nu are de ales și îi spune că a vrut să îi facă o surpriză.
Cengaver îi cere lui Demir să îi înapoieze banii pe care i-a investit pentru construirea fabricii de lactate. Demir îi spune că nu va vedea acei bani decât după ce va fi gata construcția, adică va trebui să aștepte doi sau trei ani. Cengaver se înfurie și îi spune că își va lua acei bani de la el cu forța.

Mujgan o sună pe Zuleyha și îi cere să se întâlnească cu ea pentru a discuta. Când ajunge, Mujgan o întreabă ce a vrut să îi spună atunci când a urcat în mașina ei, dar după ce a văzut-o împreună cu Yilmaz la spital, Zuleyha decide să îi spună că relația ei cu Yilmaz a fost în trecut iar acum nu mai are nici un sentiment față de el. Îi mai spune că ea își dorește ca el să fie liniștit și în pace și crede că Mujgan ar putea fi fericită cu el. Mujgan este ușurată să audă aceste cuvinte dar nu observă că de fapt Zuleyha are inima frântă.
În acea seară se întâlnesc din nou la club și se salută. Zuleyha încearcă să nu își arate adevăratele sentimente. Yilmaz o invită la dans pe Mujgan, iar Demir și Zuleyha îi urmează pe ringul de dans. Totul pare să fie normal între ei.
Demir află că echipa de fotbal locală are multe datorii și se oferă să le plătească el datoriile cu condiția să fie ales în funcția de presedinte al clubului. Echipa ajunge în finală și câștigă. Demir este aplaudat de localnici și este acceptat din nou ca lord al Cukurovei.
Fekeli și Hunkar se întâlnesc la locul lor obișnuit pentru a bea un ceai împreună. Cineva trage cu arma spre ei. Ținta este Fekeli. Fekeli o apucă pe Hunkar și o trage la pământ.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 25 varianta TV corespunde episodului 17 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.