Ma numesc Zuleyha – episodul 78 (rezumat) Yilmaz paraseste serialul

12,249

Yilmaz a avut un accident de mașină și este grav rănit. Zuleyha și Demir care erau pe același drum și au văzut accidentul, se grăbesc să îl ajute. Apar și alte persoane dar  stau deoparte fiindcă observă că curge benzină din mașină. În ciuda pericolului, Demir nu renunță și îl scoate pe Yilmaz chiar înainte de a exploda mașina și îl duce la spital.
Între timp, Fikret este în biroul său secret și vorbește la telefon cu asociatul lui despre proprietățile lui Demir și despre faptul că Yilmaz și-a vândut totul ca să fugă cu Zuleyha și că are o mulțime de bani ascunși undeva.

Mujgan este la spital cu Kerem Ali după ce acesta a căzut și și-a pierdut cunoștința. Medicul o asigură că nu este rănit iar când pleacă, se întâlnește cu Fikret care îi propune să meargă împreună undeva în oraș. Își petrec restul zilei pe malul mării și la un restaurant și fiindcă acum Mujgan  divorțează de Yilmaz, Fikret care s-a îndrăgostit de ea, nu își mai ascunde sentimentele. Mujgan începe să se îndrăgostească și ea de el.

Fekeli este la o întâlnire cu detectivul pe care l-a angajat ca să-l găsească pe cel care a ucis-o pe Hunkar, când primește un telefon de la Demir și află ce s-a întâmplat.
Demir o consolează pe Zuleyha și așteaptă la spital alături de ea și de Fekeli până când Yilmaz se trezește. Toată lumea îl felicită pentru că i-a salvat viața dușmanului său dar lui îi pare sincer rău pentru Yilmaz și se roagă să supraviețuiască.

Imediat după ce se trezește, Yilmaz spune că vrea să își vadă copiii. Demir i-l aduce pe Adnan, care este la conac iar Cetin pe Kerem Ali. Mujgan îi spune lui Yilmaz că i-a citit scrisoarea și îi dă dreptate, își recunoaște vina și își cere iertare. Îi zice să nu se învinovățească pentru nimic și că de acum îi dorește doar să fie fericit cu Zuleyha.
Yilmaz vrea să vorbească singur cu Demir. Îi mulțumește pentru că i-a salvat viața și îi încredințează pe Zuleyha și pe Adnan dacă nu va supraviețui, pentru că a văzut că îi iubește și e sigur că va avea grijă de ei. Demir îi spune că regretă tot ce i-a făcut și i-o încredințează și el pe Leyla dacă se va întâmpla ceva cu el.
Yilmaz îi încredințează apoi lui Fekeli pe Mujgan și pe Kerem Ali. Cu toate acestea, toți pleacă de acolo cu speranța că a depășit orice pericol și că se va face bine.
Fekeli le spune primarului și celor veniți acolo pentru Yilmaz, că de acum înainte Demir este ca un fiu pentru el și că îi datorează viața lui Yilmaz.

Zuleyha rămâne la spital alături de Yilmaz, îi povestește despre iubirea și visele lor și cât este de fericită că în sfârșit sunt împreună. Starea lui Yilmaz se agravează iar ultimele lui cuvinte sunt că ea este iubirea vieții lui și să aibă grijă de fiul lor.
Când sună telefonul la conacul familiei Fekeli, toți încremenesc și se tem să răspundă. În cele din urmă Fekeli răspunde și primește vestea că Yilmaz a murit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.